Ha „Igen”-t mondtál a vírus ellenére is: Csodaszép dekorációs ötletek őszi esküvőre

Ha „Igen”-t mondtál a vírus ellenére is: Csodaszép dekorációs ötletek őszi esküvőre

Címlap / Szerelem / Ha „Igen”-t mondtál a vírus ellenére is: Csodaszép dekorációs ötletek őszi esküvőre


A következő őszi esküvői dekorációk remekül tükrözik az évszak hangulatát, ugyanakkor egyáltalán nem kell attól tartani, hogy sötét vagy túlságosan egyhangú lenne az összhatás. Íme egy kis inspiráció az őszi lagzikra:

Bohém stílus

Az őszhöz remekül illik a bohém stílus, hiszen a vöröses-narancsos színek az évszakra egyébként is jellemzőek. Nagyon divatos és praktikus megoldás az ehhez hasonló szőnyegek elhelyezése akár kint is, amik plusz melegséget adnak a helyszín hangulatához. A makramé dekorációs elemek szintén jól illenek ehhez a stílushoz, de a fényfüzérek és akár a műszőrme szőnyegek, plédek is.

 

Meleg árnyalatok

A lehulló levelek színét érdemes az asztalon és a dekoráció többi elemében is megjeleníteni. Szuper ötlet vöröses-sárgás gyertyákkal díszíteni, ahogy a leveles ágak is szépen mutatnak az asztal fölött. Ezeket akár te magad is összegyűjtheted! A fehér és a bézs pedig remekül világosítanak a sötétebb színeken, így érdemes ilyen növényekkel kombinálnod a bogyókat, leveleket, hogy kiegyensúlyozott legyen az összhatás.

 

Szárazon is szép

A szárazvirágok idén egyébként is divatosnak számítanak, az őszi dekorációhoz pedig remekül illenek. A különféle szárított virágok mellett az árvalányhaj, a pampafű, a rezgő és még számtalan hasonló növény kínál szuper megoldást a boldogságkapu vagy éppen a menyasszonyi csokor összeállításához.

 

Egy tök, két tök

Egyáltalán nem lesz halloweeni hatású a végeredmény, ha az apróbb dísztököket fehérre, kékre, rózsaszínre vagy fémes árnyalatúra fested. Ezek a festett tököcskék remekül mutatnak az asztalon, vagy a szertartásra berendezett széksorok mellett. 

 

Barna és óarany

A fémes árnyalatoktól nem kell tartani, egyáltalán nem lesz hidegebb az összhatás, különösen akkor, ha a réz, az óarany és a barnás árnyalatok közül válogatsz. Egy-egy mécsestartó vagy váza sokat dob az őszies stílusú dekoráción! Arra azért figyelj, hogy ne ess velük túlzásba, inkább csak kiegészítőnek használd ezeket a metálos színeket.

 

Narancs és kék

Ez a színkombináció sokaknak túlzás lehet, azonban remekül passzol egymáshoz ez a két árnyalat. A kék ráadásul lágyít is egy kicsit a meleg árnyalatok egyeduralmán, ráadásul sokkal vidámabb lesz tőle az esküvői dekoráció hangulata.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást