Az igazság az otthoni fogfehérítésről

Az igazság az otthoni fogfehérítésről

Címlap / Stílus / Arc / Az igazság az otthoni fogfehérítésről

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy a nem olyan régóta terjedő otthoni fogfehérítési módszerek  vajon hatásosak-e?

Ezek a módszerek csak hazánkban számítanak újdonságnak, az óceán túlpartján már hosszú évek óta használják őket az emberek. Lehetséges, hogy egy 5-10 ezer forintos termék hatása felérjen egy több tízezer forintos fogfehérítéssel?

Nos ez attól függ milyen fogfehérítéssel vetjük össze. Ha a legmodernebb és legdrágább, például ultrahangos eljárással hasonlítjuk össze,akkor nyilván az otthoni fogfehérítés alul marad hatásosságban. Viszont ha egy olcsóbb kezeléssel hasonlítjuk össze, akkor bizony már nem ilyen egyértelmű a dolog.

Amit fontos tudni, hogy az sem mindegy hol végeztet az ember fogfehérítést. Hiszen tele vannak a fórumok a sikertelen kezelések elszenvedőinek leírásaival.

Az otthoni módszerek közös vonása, hogy ugyanazt a hatóanyagot használják, amit a rendelői fogfehérítéseknél is alkalmaznak, csak a koncentráció, sokkal gyengébb. Többek között ezért is van az, hogy az otthoni eljárások legtöbbször 7-14 naposak, míg a rendelőben akár 1 óra alatt végzenek az eljárással.

Miután a hatóanyag ugyanaz, ezért aztán a hatás is nagyon hasonló a rendelői fehérítéshez. Az, hogy melyik a legjobb otthoni eljárás az határozza meg, hogy milyen módon juttatjuk a fogfehérítőt a fogakra.

A fogfehérítő matrica kétségtelenül a legkényelmesebb megoldás, amit az évek alatt kidolgoztak a szakemberek. Nem véletlen, hogy az USA-ban a legtöbbet ebből adnak el. Többször választották be különböző magazinok, a legjobb és leghasznosabb kozmetikai termékek top listájába.

Miért? Mert csak egy vékony fóliát kell felragasztani a fogakra 30 percig, majd a végén levenni és kidobni. Más otthoni módszerekkel ellentétben nem kell gélekkel és sínekkel bajlódni, a kezelés végén elmosni sem kell semmit. A fogfehérítő tollakkal ellentétben itt nem törölhetjük le a szánkkal az anyagot a fogakról ezért nem is kell 30 percig folyamatosan mosolyognunk. Nem tudjuk „túladagolni” az anyagot mivel az a megfelelő mennyiségben már rajta van a matricákon. Ezek azok az okok amiért az USA-ban legtöbben fogfehérítő matricával fehérítik a fogaikat, és már itthon is egyre jobban terjed.

Látogasson el a weboldalunkra, ahol most megnyerhet egy 10 napos Whiteline fogfehérítő matrica kezelést, ha lájkolja a Facebook oldalunkat.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!