Minden ellenállhatatlan nőnek tudnia kell ezt az 5 igazságot

Minden ellenállhatatlan nőnek tudnia kell ezt az 5 igazságot

Címlap / Életmód / Minden ellenállhatatlan nőnek tudnia kell ezt az 5 igazságot

Nem egy kapcsolat határozza meg az értékeidet

Ha olyan társra találsz, aki mellett kiteljesedhetsz, aki látja az értékeidet és tiszteli is őket, akkor úgy érezheted, hogy elégedettebbé és teljesebbé tette az életedet a kapcsolat. Szuper, ha ilyen viszonyban lehet részed, becsüld meg! De ne feledd, hogy azokban az időszakokban, amikor egyedül vagy, netán egy szakítás után próbálod összerakni újra az életed, akkor ne azt erősítsd magadban, hogy a kapcsolat tett téged értékessé!  Önmagadban is az vagy. 

Az önhibáztatás, a saját gyengeségeid és hibáid folytonos emlegetése nem gyógyítja be a szakítás, válás, csalódás utáni sebeket. Definiáld újra önmagad! Ne egy másik ember viszonylatában értelmezd a tulajdonságaid, jellemed! 

Hogy mit gondolsz a férfiakról, befolyásolja, hogyan viselkednek veled

A másokról alkotott elképzeléseid és meggyőződéseid meghatározzák az emberi viszonyaidat. Néhány apró megjegyzésből is ki lehet szúrni, ha valaki megkeseredett, vagy éppen egy csalódása miatt rossz véleménnyel van a férfiakról. Az általánosítás nem szerencsés és pasiriasztó is. A férfiak nem igazán tudnak mit kezdeni az olyan cinikus nőkkel, akik ráadásul folyton panaszkodnak is a kapcsolataik, az exeik miatt. 

A sopánkodás nem szexi, sokat elvesz a vonzerődből. A sajnálkozást hagyd a barátnős estékre. 

istockphoto

Attól, hogy eltolod magadtól a problémákat, még nem oldódnak meg

Vannak olyan viták, amiket két ember közti feloldhatatlan ellentét indít be újra és újra. A veszekedésig fajuló vitatkozások néha olyan problémákból fakadnak, amiket senki nem mer konkrétan kimondani. Egy párkapcsolatban sok olyan gond lehet, amivel nagyon kellemetlen szembenézni. Épp ezért inkább elodázza az ember azt, hogy felismerje és kimondja, hogy zűr van.

Nagyon sokan élnek évekig úgy egy kapcsolatban, hogy nem érzik magukat megbecsültnek, érzéketlen velük a párjuk. A halogatás, a gondok elől való elzárkózás nem hoz eredményt.

A dolgok nem oldják meg magukat. Van, amit ki kell mondani, kezelni kell, akkor is, ha fájdalmas. Sose alázd meg magad és soha ne kerülj méltatlan helyzetbe! 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást