Életmód / Ezotéria

Ez vár rád idén tavasszal a szerelemben – Csillagjegyed elárulja!

Ez vár rád idén tavasszal a szerelemben – Csillagjegyed elárulja!

Itt a tavasz, csivitelnek a madarak, lekerülnek a nehéz kabátok, tombolnak a hormonok. De vajon Ámor rád veti a tekintetét ebben a szezonban, vagy csak sóvárogva figyelheted a szerelmespárokat? Forró flört vagy igazi szerelem, csalódás vagy kellemes meglepetés? Csillagjegyed elárulja, mi vár rád a szerelemben idén tavasszal!

Kos

Járj nyitott szemmel, mert a munkáddal kapcsolatban találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönös vonzalom alakul ki.
Tudjátok, hogy a tűzzel játszotok, hiszen egyikőtök sem akarja összekeverni a munkát és a magánéletet, de az érzelmek olyan perzselőek, hogy nem tudtok majd ellenállni a csábításnak. Egy biztos, a tavasz sok izgalmat tartogat számodra.

Bika

Ott talál rád a szerelem, ahol nem is várnád, és amikor úgy döntesz, hogy egy időre most félre teszed a romantikát, és az életed más területeire koncentrálsz, Ámor nyila a szíved kellős közepébe talál.
Bár az érzelmeid erősek és tiszták, jobb nem elkapkodni semmit, ha a másik sem sürgeti a dolgot, akkor talán érdemesebb most valóban a karrieredre koncentrálni, és a tavasz végén megtenni a nagy lépést, különben gyorsan összetörik a varázs.

Ikrek

Egy kellemetlen félreértés törhet derékba egy frissen bontakozó kapcsolatot, amit később már nagyon nehéz megmagyarázni.
Ha úgy érzed, fontos neked ez a szerelem, akkor ne hagyd elsuhanni, de ha inkább csak a büszkeségedet bántja a csalódás, akkor jobb, ha tovább lépsz. Az a kapcsolat, aminek az alapjai is ilyen törékenyek, nem valószínű, hogy nagyobb terheket is elbírna.

Rák

Idén tavasszal úgy érezheted, valami újra, frissebbre, forróbbra vágysz. Ha még egyedülálló vagy, olyan kalandba keveredhetsz, amit korábban el sem tudtál volna képzelni magadról, de ha kapcsolatban élsz, a kísértés akkor is meglátogat majd.
Neked kell eldöntened, hogy a mostani viszonyod megéri-e, hogy türtőztesd magad, vagy ideje dobbantani. Bárhogy is döntesz, vigyázz, hogy mások szívét ne törd össze.

Oroszlán

A tavasz most számodra az újrakezdésről, a gyógyulásról szól, egy korábbi ügy lezárásáról. Lehet, hogy már régen túl vagy a dolgon, de mostanra állsz készen arra is, hogy egy újabb kapcsolatba kezdj, tiszta lappal fordulj valaki más felé, és ne félj a csalódástól.
Vágj bele a kalandba, mert a tavasz egy gyönyörű ajándékot tartogathat, de csak akkor, ha elég bátor vagy kinyitni a dobozt.

Szűz

Idén tavasszal nagy felfedezéseket teszel, ami elsősorban a saját személyiséged fejlődésére hat építő jelleggel, de ennek következtében az életed más területein is változások várhatóak. Rájössz, hogy jobbat érdemelsz, és a megnövekedett önbizalmad a kapcsolataidra is hatással lesz.
Lehet, hogy végre megjön a bátorságod, hogy kilépj egy rosszul működő kapcsolatból, vagy végre egy hozzád méltó partnerrel kezdesz randizni, mert nem tart vissza a kishitűséged.

Mérleg

A tavasz számodra a bizalomépítésről szól, az élet szinte minden területén. A szerelem és a tökéletes kapcsolat az orrod előtt van, neked már csak észre kell venned, és kinyújtanod érte a kezedet.
Lehet, hogy attól félsz, ha rájössz, milyen boldog vagy, oda lesz az illúzió, és újra megsebzed magadat, de csak akkor tudod megtapasztalni a korlátok nélküli boldogságot, ha gátlások nélkül feltárod a lelked valaki előtt.

Skorpió

Egy régi szerelem emléke kísérthet meg ezen a tavaszon, ám amikor azt gondolod, hogy egy rövid nosztalgia után túlléphetsz a múlt árnyain, rádöbbensz, hogy az érzelmek sokkal erősebbek, mint azt gondoltad volna.
Egyikőtök sem ugyanaz az ember többé, így a kapcsolatotok is más irányt vehet, de nem szabad elfelejteni, hogy csak akkor van esélyetek, ha mindketten elengeditek a korábbi benyomásokat, és tiszta lappal kezdtek.

Nyilas

Perzselő szenvedély söpörhet végig a tavaszon, ami feléget minden korábbi emlékedet szerelemről és kapcsolatokról.
Lehet, hogy a kapcsolat végül nem bizonyul tartósnak, mert az érzelmek ilyen szintű feszültségével egyikőtök sem lesz képes megbirkózni, de mindenképpen fontos állomás lesz ez az életedben, ami után felülírod az elvárásaidat a szerelmet illetően.

Bak

Csendesen, romantikusan telik a tavasz, talán nem tombolnak a szenvedélyek és nem érzed úgy, hogy feszíti a szívedet a szerelem, de most nem is vágysz erre.
Ha kapcsolatban élsz, megtanulod értékelni a csendes, meghitt pillanatokat, ha pedig egyedülálló vagy, most találsz valami olyasmit, amiben elmélyedhetsz, felfedezheted egy új oldaladat, ami aztán új fajta kapcsolatokhoz vezethet el.

Vízöntő

Ha kapcsolatban élsz, ezen a tavaszon rájöhetsz, milyen fontos is számodra az a meghittség és lelki közösség, amit a partnered nyújt. Még az is lehet, hogy elgondolkodsz azon, talán ideje lenne megállapodni.
Ha még keresed az igazit, a tavasz egy ígéretes találkozást hozhat, de mindkettőtöknek időre lesz szüksége, míg rájöttök, hogy mennyi közös vonásotok van.

Halak

Ez a tavasz talán nem lesz mentes a csalódásoktól, de tartsd szem előtt, hogy ezekből mindig tanulhatsz valamit, és ezek a leckék elengedhetetlenek ahhoz, hogy amikor az igazival találkozol, éretten és felelősségteljesen, önmagaddal teljesen tisztában kezdj bele a kapcsolatba, így a mostani csalódásaid árán megvásárolhatod a boldogságot egy olyan partnerrel, akivel minden téren egyeztek majd.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást