Idén is hódítanak a farmerszoknyák – de nem mindegy, hogyan hordjuk! 2018-as trend tippek

Idén is hódítanak a farmerszoknyák – de nem mindegy, hogyan hordjuk! 2018-as trend tippek

Címlap / Stílus / Divat / Idén is hódítanak a farmerszoknyák – de nem mindegy, hogyan hordjuk! 2018-as trend tippek

A farmerszoknya éveken át szinte kötelező alapdarab volt, most pedig visszatér, és ahogy elnézzük, hogy mások hogy viselik, mi alig várjuk, hogy belebújhassunk egybe! Mivel hódít a ’80-as és ’90-es évek divatja, nyugodtan előszedheted akár a régi darabokat is az alábbi szettek megvalósításához.

Lazán, pólóval

Kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb trend az egyszerű, sima farmerszoknya-póló összeállítás lesz, ami egyszerre nőies és laza, vagány és szexis viselet, ráadásul egyszerű és kényelmes.

Ha szeretsz tökéletesen divatos hatást kelteni úgy, hogy közben úgy tűnik, mintha egyáltalán nem is erőltetnéd meg magadat az eredményért, akkor ez lesz a te szetted!

 

Hűvösebb napokra

Egyelőre elég változékony az időjárás, de a farmerszoknya ilyenkor is tökéletes választás egy garbóval, bokacsizmával és néhány elegáns kiegészítővel.

Érdemes színek terén visszafogott árnyalatokat választani, mert itt az anyagok sokfélesége az, ami érdekessé teszi az outfitet.

 

Romantikus tavaszi szettek

A váll nélküli, fodros, mediterrán jellegű felsők szintén a tavasz nagy slágerei közé fognak tartozni, és szerencsére ezek a klasszikus farmerszoknyákkal is jól mutatnak, mert a kék anyag erőssége, nyerssége kicsit ellensúlyozza a romantikát, ezzel frissebbé, fiatalosabbá téve a szettet.

 

Ne félj a hosszabb daraboktól!

A hosszabb fazonú farmerszoknyák egy ideig mintha száműzetésben lettek volna, most azonban visszatérnek, és a retro érzésnek megfelelően fényes melegítőfelsővel, nyitott hátú papucscipővel hordják őket a divat diktálói.

 

Ceruzaszoknyák crop toppal

A farmer ceruzaszoknya szintén olyasmi volt, amit az elmúlt néhány évben valószínűleg kevesen tudtak volna elképzelni a mindennapi gyakorlatban, most azonban ismét visszatér, és a szintén reneszánszát élő crop topokhoz tökéletes választás.

Itt is érdemes az egyszerűbb, egyszínű darabokat keresni, hiszen a farmerszoknya már önmagában is nagyon karakteres választás, éppen attól lesz olyan vagány az összeállítás, hogy nem próbálsz meg még valamivel rálicitálni, csak hagyod, hogy érvényesüljön.

 

Laza pulóverekkel

A farmerkék színe köszön vissza a laza szabású pulóveren és a modern vonalvezetésű táskán is, ettől lesz olyan egységes és divatos ez a szett, melynek darabjai önmagukban talán nehezen állnák meg a helyüket, együtt viszont remekül működnek.

Ha kedveled a retró darabokat, akkor most így, valamilyen vezérelv mentén összefűzve érdemes viselni őket.

 

Ingekkel, játékosan

A farmer az örök lázadók darabja, éppen ezért lesz olyan vagány és eredeti az összeállításod, ha a laza darabhoz egy hagyományosan elegánsabbnak, formálisabbnak gondolt felsőrészt választasz.

A szoknyába tűrt vagy akár elől megkötött ingek remek kontrasztot teremtenek a vagány és szexis farmer miniszoknyákkal, ezért számtalan lehetőség van bennük – magas sarkú cipőkkel, teli talpú szandálokkal és edzőcipőkkel egyaránt jól mutatnak.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást