Az idei év legmenőbb szemsminkje – Inspirációk, hogyan készítsd el magadnak

Az idei év legmenőbb szemsminkje – Inspirációk, hogyan készítsd el magadnak

Címlap / Stílus / Arc / Az idei év legmenőbb szemsminkje – Inspirációk, hogyan készítsd el magadnak

Ha rendszeresen lapozgatod a közösségi oldalakat, akkor biztos, hogy feltűnt, hogy egyre népszerűbbek a neonszínű tusvonalak. Ami plusz érdekesség, hogy sokszor nem a hagyományos, cicás smink készül rikító színnel, hanem maguk a vonalak is elég merészek. Mutatjuk, mivel dobhatod fel a partisminkedet, ha te is szeretnél feltűnést kelteni.

Sárga tus és pillák

Igazán a szemedre vonzza a tekintetet, ha a szempillák töve mellett a mozgó szemhéjadra is felkúszik a tusvonalad.

A hatást tovább fokozhatod, ha az alsó pilláidra is ugyanilyen színű festéket teszel. Az igazán bátrak pedig merész rúzzsal is kombinálhatják a szemsminket, például kékkel vagy élénk lilával.

 

Kékes árnyalatok

A kék szemsmink az idei év egyik legtrendibb újdonsága, így a neon változat sem hiányozhat a felsorolásból.

Ebben az esetben a szemhéjra egy sötétebb árnyalat került, míg alulra rikítóbb, vastag vonalat húztak. Természetesen akár meg is cserélheted őket, vagy csak az egyik színt is használhatod.

 

Duplázz, ha mersz!

Ha szeretnéd feltűnőbbé tenni a sminkedet, akkor a mozgó szemhéjad felső részére is húzz egy ívelt tusvonalat, de ne hagyd ki a pilláid felőli részt sem!

Mivel ez egy viszonylag egyszerű smink, az arcod többi részén törekedj arra, hogy természetesebb hatást érj el.

 

A legbátrabbaknak

Ha nem elég egy neon szín, bátran kombináld őket! A tusvonaladat húzd meg indigó árnyalattal, fölé mehet egy rózsaszín csík, az alsó szempilláidhoz pedig tegyél egy kis neonzöldet.

A szemeid köré rajzolj színes pöttyöket – ez egyébként farsangra is szuper lehet, ha nem szeretnél beöltözni, inkább a sminkeddel tükröznéd a hangulatot.

 

Keretezd be!

A nude sminkeket feldobhatod úgy is, ha élénk színű szemhéjpúdert viszel fel, a szemedet pedig körbekeretezed egy másik, hasonlóan rikító árnyalattal. A műszempilláról ne feledkezz meg, ha igézőbbé szeretnéd tenni a tekintetedet!

Bátran hangold a sminked színeit az outfitedhez, hiszen például így összehozhatod a kiegészítőket a tusvonaladdal.

 

Amikor egy vonal nem elég…

… akkor jön képbe az, hogy az egész szemhéjadra felviszed a rikító árnyalatot. Természetesen a cicás stílus ebben az esetben megmarad, csak sokkal feltűnőbb formában.

 

Felül semmi

Miért ne indulhatna alulról az a tusvonal? Ha ez a kérdés neked is eszedbe jutott, akkor tuti, hogy tetszik a képen látható smink.

A narancs tusvonal itt alulra került, az alsó vízvonalon pedig citromsárga szín látható. Nyárias hangulatot árasztanak magukból ezek a színek, így érdemes kipróbálnod a vakáció során!

 

Művészi stílusban

Ha a cicás tusvonal már a kisujjadban van, próbálkozz ezzel a megoldással, melyet lilás szemhéjpúderrel kombináltak.

A tusvonal felső részét vidd egészen a mozgó szemhéj közepére, alul pedig szintén ne a szempilláidnál folytasd a rajzolást, hanem kicsit lejjebb.

 

Egyből három

A mozgó szemhéjadat rajzold körbe három különböző színnel, arra viszont ügyelj, hogy ne fedjék egymást. Az alsó szempilláidra is vidd fel a színeket, hogy még szuperebb legyen az összhatás! 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást