Életmód / Ezotéria

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Kos

Ha Kos a csillagjegyed, akkor te igazán tudsz a pillanatnak élni. Gyakran hajszolod az élvezeteket, keresed az új kihívásokat, élményeket. Erős akarat és személyiség jellemez, tele vagy lelkesedéssel, téged aztán nehéz megállítani! Nem szeretsz várni, inkább sietteted a dolgokat, ez pedig nyugtalansághoz vezet.

Nehéz veled a lépést tartani, ráadásul igen szeszélyes vagy. Az elköteleződéssel ráérsz várni egy kicsit, házasságot akkor érdemes kötnöd, ha már valamelyest megnyugodtál, ez pedig mindenképp a húszas éveid után történik meg.

Bika

A Bikák a Kosokkal ellentétben igen nyugodtak és kiegyensúlyozottak. Ha Te is ekkor születtél, biztonságra és stabilitásra vágysz, soha nem ugrasz bele olyan dolgokba, amelyek nem biztosak vagy esetleg veszélyesek.

Igaz ez a társkeresésre is, jellemzően sokáig keresgélsz és addig nem házasodsz, míg azt nem érzed, valóban megtaláltad életed szerelmét. Mindig a harmóniára és a békére törekszel, ez számodra kulcsfontosságú egy kapcsolatban. Házasságot 30 éves korod után érdemes kötnöd.

Ikrek

Ahogyan az Ikrek személyisége, úgy az egész élete kiszámíthatatlan. Nehéz megmondani, melyik a legalkalmasabb életkor számukra a házasságkötésre. Ha ez a csillagjegyed, akkor jól tudod, mennyire változékony a hangulatod. Míg egyik pillanatban szinte biztosan érzed, hogy a nagy Ő van melletted, addig a következő percben már el is bizonytalanodsz.

Bár ez a jövőben sem valószínű, hogy megváltozik, a 30-as éveidre azért talán jobb lesz a helyzet, a boldogító igent 35 év körül érdemes kimondanod.

Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, akkor jelszavad a biztonság. Szerelembe könnyedén esel, ha pedig azt érzed, párod mellett igazán biztonságban érzed magad, akkor hamar el is köteleződsz mellette. Hiszel az első látásra szerelemben és a megérzéseidben is. Nem gondolkozol kétszer, inkább az érzéseidre hagyatkozol.

Pároddal erős köteléket építesz ki, felkészültök arra, hogy együtt, kézen fogva vészeljétek át az élet megpróbáltatásait. A legjobb, ha a húszas éveid közepén házasodsz.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást