Hygge ajándékok karácsonyra, ha már úgyis mindenki otthon lesz

Hygge ajándékok karácsonyra, ha már úgyis mindenki otthon lesz

Címlap / Otthon / Hygge ajándékok karácsonyra, ha már úgyis mindenki otthon lesz

A megnyugtató környezet, az otthonosság élvezete: ez a hygge. És mikor lenne itt az ideje, ha nem most, amikor amúgy is mind otthon maradunk? Mutatjuk, milyen meglepetésekkel készülj, hogy a legtöbbet tudd kihozni az otthon töltött napokból te is és szeretteid is.

A nagy hygge könyv

Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója többéves munkája során arra jutott, hogy a hygge a titka annak, hogy a dánok évek óta a világ legboldogabb nemzete. Tapasztalatait egy csodálatos könyvben foglalta össze, ennek címe: Hygge – A dán életérzés, amely boldoggá tesz. A szépen kidolgozott könyvet már önmagában is öröm kézbe venni és egy csésze teával a kanapén olvasgatni. Ha pedig sikerül elsajátítani a benne foglaltakat, még nagyobb lesz a boldogság.

Forró csoki készlet

Szerezz be egy csinos bögrét és néhány zárható kis tasakot vagy dobozkát, amelyekben elkészítheted a saját keverékeidet. A minőségi kakaóporhoz adhatsz fűszereket, fahéjat, szegfűszeget vagy akár chillit is, de sok más ízesítéssel is kísérletezhetsz. Ha összeállítottad a kedvenceid listáját, nincs más dolgod, csak felcímkézni a keverékeket, és szépen becsomagolni a készletet. A megajándékozottnak csak fel kell oldania forró tejben a porokat, hogy minden nap más-más kakaóélményben legyen része.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»