Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Minél jobban igyekszel elkendőzni valamit, annál kíváncsibbá teszel másokat. Ne akard letagadni a múltadat, és legyél őszinte, hiszen semmi sincs, amit szégyellned kellene, bármit is mondanak mások.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Sokat aggódsz valaki miatt, de úgy tűnik, sokkal jobban veszi az akadályokat, mint ahogyan azt eleinte gondoltad volna róla. Most már csak arra kell figyelned, hogy a saját helyzeted is hasonlóan jól alakuljon.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nagy kő esik le a szívedről, amikor valami végre sínre kerül, és úgy tűnik, a tervek szerint haladnak a dolgok. Néhány váratlan fordulatot még tartogathat az ügy, de ezekkel már megbirkózol majd.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valaki mintha olvasna a gondolataidban, pontosan azt mondja, amit hallani szeretnél. Legyél óvatos, mert gyanús, ha valaki ennyire erősen próbál meg hozzád simulni. Lehet, hogy akar tőled valamit.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

A régi sebek lassan begyógyulnak, és úgy tűnik, ismét rád mosolyog a szerencse. Ráadásul a szerelmi életed is kezd úgy alakulni, ahogyan azt te szeretnéd. Kicsit meg is ijeszt, hogy minden így összevág, de ez tényleg a te napod lehet.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Igyekszel nem tudomást venni valamiről, de ez sajnos nem fogja megoldani a helyzetet. Mindenképpen foglalkoznod kell a dologgal, akkor is, ha most nem tetszik, hogy szóba kell hoznod a témát.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Egy nehéz helyzetben valaki közelsége az, ami segít neked átvészelni a dolgokat, és ami tartja benned a lelket. Ne feledd azonban, hogy egyedül is elég erős vagy ahhoz, hogy megállj a lábadon.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Valaki hallani sem akar arról, hogy te adj neki tanácsokat, pedig okos dolgokat tudnál mondani. Ha ő a maga feje után megy, akkor az az ő döntése, te sem tehetsz mást, mint hogy ezt tiszteletben tartod.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Valameddig te is hajlandó vagy engedni, és igyekszel rugalmas is maradni, de ez még nem jelenti azt, hogy bármire igent mondanál. Elvárod, hogy ne csak te tegyél erőfeszítéseket, mások is próbálkozzanak.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Most még talán alakulásra várnak a dolgok, de kezdenek körvonalazódni előtted az ügy részletei, és most már azt is tudod, mit szeretnél tenni. Ha ehhez társat is találsz, megállíthatatlanok lesztek.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Lassan lecsillapodnak a kedélyek, de te attól tartasz, hogy valakiben esetleg még mindig maradt valamennyi rossz érzés. Ne erőltess semmit, hagyd, hogy ő szóljon, amikor készen áll erre.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Próbálod kézben tartani a dolgokat, de egyelőre túl sok felé kellene figyelned, ez pedig neked is nagy kihívást jelent. Várj, amíg egy kicsit tisztul a kép, és akkor lépj majd a tettek mezejére.


Kapcsolódó cikkek