Életmód / Ezotéria

Beléptünk az oroszlán havába: ezekre kell számítanod ebben az intenzív időszakban

A horoszkópját mindenki ismeri, és az aszcendensükkel is egyre többen barátkoznak. Arra azonban már kevesebben gondolnak, hogy messze nem csak a saját személyiségünket határozzák meg a csillagjegyek, valamilyen szinten mindenkire hatást gyakorolnak az adott hónapban. Most, júliusban és augusztusban az oroszláné az uralkodó szerep, ezt az időszakot ez a magabiztos és büszke csillagjegy határozza meg.

Mi jellemző erre az időszakra?

Általánosságban elmondható, hogy az adott hónapot mindig az uralkodó horoszkóp vonásai, jellemzői színesítik. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy minden egyes esetben, és kizárólagosan igaz lesz az, amit a jegy elemzéséről olvashatunk, de az biztos, hogy az alaphangulatot átjárják ezek a jellegzetességek.

Az oroszlánokról a többség tudja, hogy egy olyan pozitív, optimista, és kedves jegyről van szó, akik általában szeretettel fordulnak az emberek felé. Természetesen az oroszlánoknak is vannak negatív tulajdonságaik és hátrányos személyiségvonásaik, hiszen hajlamosak hatalmaskodóvá válni, megpróbálhatnak uralkodni másokon. Időnként büszkeségük és hiúságuk is felülkerekedhet rajtuk, aminek következtében könnyen megsértődnek. Az mindenesetre biztos, hogy nagyon intenzív, energikus, tüzes emberek, és ezek a jellemzők bizony a nyár utolsó, forró heteiben éreztetik is a hatásukat.

Olvastad már?  A Vízöntő szerelmének fény- és árnyoldalai

Az oroszlán havának negatív oldala

Az augusztus tökéletesen visszatükrözi majd azt, amit egy vérbeli oroszlán rossz énjétől elvárunk: jellemző lesz erre az időszakra a forrófejűség, aminek a következtében kevésbé átgondolt cselekedeteink is lehetnek. Hajlamosak leszünk arra, hogy türelmetlenkedni kezdjünk bizonyos dolgokkal kapcsolatosan, és ennek következményeképpen olyasmibe is belevágjunk, aminek még egyáltalán nem jött el az ideje.

Természetesen nem csak te magad veheted észre ezt a feszélyező változást a mindennapjaidban, a környezetedben élők esetében is előfordulhat, hogy kiszámíthatatlanná, hirtelenharagúvá válnak. Esélyes, hogy azok is felcsattannak, lobbanékonnyá válnak, akik egyébként nem szoktak, és ez akár komoly vitahelyzeteket is generálhat.

Beléptünk az oroszlán havába: ezekre kell számítanod ebben az intenzív időszakban

Szerencsére pozitív oldala is van ennek a pár hétnek

Ez az időszak nagyon nyughatatlan és intenzív lesz mindenki számára, gyorsan követik egymást az események és a változások. A jó hír, hogy ebben a pár hétben nem csak a rossz dolgok pöröghetnek fel, hanem bizony a jók is. Ha idáig visszafogtad magadat egy változtatással kapcsolatban, vagy valamihez nem volt elég bátorságod, akkor most megkaphatod a kellő lendületet ahhoz, hogy végre elindulj. (Nyilván fontos, hogy az ilyen esetekben mérlegelj, hiszen ahogy korábban is írtuk, a forrófejűség veszélyes és nem várt helyzetekbe is sodorhat.)

Olvastad már?  10 pontos útmutató a Halak szerelméhez

További jó hír, hogy ebben a hónapban egyértelműen az ösztönösség uralkodik, tehát minden esélye megvan annak, hogy helyes lépéseket tegyél – és azokra is nagy iramban, gyorsan keríts sort. Ad egy nagy löketet az is, hogy a bolygók állása szintén kifejezetten ideális a nagy lépések megtételére, és az önbizalom növelésére: a szorongások, félelmek oldódnak, a merészség viszont előtérbe kerül. Július utolsó hetében ez a változás nagyon intenzíven érzékelhető, azonban augusztus vége felé haladva, ahogy egyre inkább a szűz jegy kerül előtérbe, fokozatosan csökken. Éppen emiatt tényleg itt és most kell megragadni a kínálkozó alkalmakat, hiszen most az átlagosnál valamivel könnyebb – ráadásul nem is fogod olyan megterhelőnek érezni még azokat a teendőket, feladatokat sem, amiket idáig (akár félelemből, akár energiahiányból eredően) halogattál.

Képek forrása: JosefKlopaska/Depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK