Hogyan működnek a fogfehérítő csíkok?

Hogyan működnek a fogfehérítő csíkok?

Címlap / Stílus / Arc / Hogyan működnek a fogfehérítő csíkok?

Bár sok fogorvos kínál professzionális fogfehérítést, gyakran olcsóbb, ha otthon fehéríti a fogait. Ezért egyre népszerűbbek a DIY fogfehérítő készletek. Ezeket a csíkokat recept nélkül beszerezheti a fogorvosától, a helyi gyógyszertárban vagy az interneten, és otthon is könnyedén használhatja őket, hogy fogai eredeti színüket és ragyogásukat visszanyerjék. (x)

Hogyan működnek a fehérítő csíkok?

A legtöbb fehérítőcsík polietilénből készül, amely egy vékony, rugalmas műanyagtípus. A műanyagot peroxiddal vonják be, és egyes csíkok több peroxidot tartalmaznak, mint mások. A csíkokat a csomagoláson található utasításoknak megfelelően helyezze fel a fogaira, hogy a peroxid ne érintkezzen a fogzománccal. Ez lehetővé teszi, hogy a peroxid eltávolítsa a foltokat és az elszíneződéseket a fogak felszínéről, és Ön visszanyeri önbizalmát.

Előnyei fogfehérítés csíkok

A fő előnye a fogfehérítő csíkok használata, hogy olcsóbb, mint más fogfehérítési módszerek. A legtöbb otthoni fogfehérítő eszköz megfizethetőbb, mint a fogorvosnál tett látogatás. Próbálja ki például a Crest fogfehérítő matrica.

Az alacsony ár mellett a fehérítő csíkok nagyon könnyen használhatók. A legtöbb készlet két készlet csíkot tartalmaz. Az egyik készlet a felső, a másik az alsó fogakhoz való. A készlethez utasítások is tartoznak, hogy mennyi ideig kell a csíkokat a fogakon hagyni. A csíkok használata után néhány napon belül fehérebbnek kell lennie a fogainak, és az eredménynek legalább 4 hónapig kell tartania.

Fogmosás előtt vagy után használjak fogfehérítő csíkot?

A fogfehérítő matrica használata előtt mindig mosson fogat, különben a lepedék és a baktériumok beszorulnak a csík és a fogak közé. Ez növeli annak valószínűségét, hogy fogszuvasodás vagy más fogászati problémák alakulnak ki. Ezenkívül, ha lepedék vagy baktériumok vannak a fogain, a fogfehérítő csíkok megnehezítik a fogfehérítő csíkok számára, hogy elvégezzék a munkájukat. Tehát mire vár még?

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!