Hogyan hordd a felsőrészeidet?

Hogyan hordd a felsőrészeidet?

Címlap / Stílus / Divat / Hogyan hordd a felsőrészeidet?

Hogy fel tudj öltözni különböző eseményekre, nem szükséges folyamatosan üzletekbe rohangálnod új cuccokért. Ha rendelkezel néhány alapvető felsőrész-típussal, az öltözködés nem lesz többé probléma!

Értelmetlen hatalmas összegeket költeni ruházatra. Persze a jó megjelenés nagyon fontos, de ez nem pénzfüggő, hanem fantázia és szépérzék kérdése. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan dobhatsz fel egyszerű felsőrészeket egy kis kreativitással.

Dobd fel a pólóidat!

Szerény pólók mindannyiunk szekrényében vannak, nem is gondolnánk mennyi divatos lehetőség rejlik például egy fehér vagy fekete pólóban.

– Ha felszedtél pár kilót és esti kiruccanást tervezel, vegyél fel egy fekete pólót fekete nadrággal. A sikk a kiegészítőkben rejlik: színes selyemsál, karika fülbevaló, különleges medál vagy nyaklánc, karkötő. Hordj hozzá pántos fekete/ fémszínű szandált vagy egy csillogó sarkú cipőt.
– Egy klasszikus nyári megjelenéshez vedd fel egyszerű fehér pólódat, hozzá pedig válassz egy sötétkék ceruzaszoknyát. Köss egyszerű selyemsálat a nyakadba és húzz egy pár könnyed magassarkú szandált.
– A merész, emlékezetes alkalmi öltözethez, próbálj egy egyszínű pólóval csinos, elegáns szoknyát viselni. Kiegészítőként válassz egy színes blézert, elegáns karkötővel és különleges fülbevalóval.

Tedd stílusossá a garbókat!

A magasnyakú felsőrészeknek nem kell unalmasnak lenniük. Ne hidd, hogy egyetlen funkciójuk megvédeni a hideg ellen.

A magasnyakú garbó mindig feszüljön alakodhoz, alatta pedig megfelelő színű, jó tartású fehérneműt viselj.

– Viseld fekete garbódat egy szürke nadrághoz vagy szoknyához. Akassz nyakadba egy hosszú, feltűnő láncot. Hordj hozzá egyszerű, pontszerű fülbevalót.
– Attól még, hogy a garbó védi a nyakat, kiegészítőként hordhatsz még hozzá egy színes selyemsálat. Minimális ékszerekkel egészítsd ki az öltözetet, mert a sál magáért beszél.
– A hosszú garbókat egyszerűen feldobhatod egy keskeny színes övvel. Hordj alatta skinny farmert vagy legging nadrágot és magassarkú cipőt.

Egyszerű majók elegáns viselethez

Érdemes beszerezned (ha még nem lenne) néhány alakodhoz illő nyári majót alapszínekben, mint a fekete, fehér, szürke vagy rózsaszín. Válaszd a klasszikus modelleket, a sportosakat ugyanis tényleg csak sportos öltözetekhez viselheted.

– A pólókhoz hasonlóan a majókat is hordhatod nőies szoknyával, magassarkú cipővel. Kiegészítőként válassz egy elegáns selyemsálat, karkötőt és a sálhoz vagy szoknyához illő elegáns táskát.
– Ahhoz, hogy egy kifinomult nappali öltözeted legyen, hordd a fehér majót egy sötétkék szoknyával, és egy könnyű magassarkú szandállal. Az öltözéket kiegészítheted gyöngysorral is.

Ezekkel a sokoldalú felsőrészekkel és a megfelelő kiegészítőkkel kifinomult, elegáns öltözeteket is létre tudsz hozni. Arra viszont mindig ügyelj, hogy a felsők tökéletesen illeszkedjenek alakodhoz.
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást