10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Kos vagy

10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Kos vagy

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Kos vagy

A zodiákus első jegye a Kos, ami sokkal több annál, minthogy „fejjel megy a falnak”. Világod állandó mozgásban van, elemed a Tűz, bolygód a Mars, így melletted sosem unatkozik az ember. Ha az alábbi tíz pont igaz rád, le sem tagadhatod, hogy igazi Kos vagy.

Két végén égeted a gyertyát

A spontaneitás személyiséged szerves része: imádod az életet és nem félsz megélni semmit. Mások olykor furcsán néznek rád, hiszen számunkra felfoghatatlan, hogyan képes valaki ilyen határtalan merész és féktelen hozzáállással megközelíteni mindent. 

Nem idegenkedsz egy kis drámától

Mint minden Tűz jegyű ember, magas hőfokon égsz. Ez, és féktelen jellemed olykor konfliktusokhoz vezet, de te jól viseled a drámát. Ha kimondasz valamit, azt úgy is gondolod, nem vonsz vissza semmit. 

Független vagy, de olykor naiv

Társasági ember vagy, képtelen vagy otthon ülni és kellemes személyiségednek köszönhetően szinte mindenki kedvel. A népszerűség azonban olykor átok is, mivel túl nyitott vagy, amivel visszaélhetnek. Előfordul, hogy csalódsz valakiben, de nem hagyod, hogy ez túlságosan megviseljen.

Egyszerre vagy komoly és gyerekes

Ha a helyzet megköveteli, komolyan és felelősségteljesen viselkedsz, azonban szíved mélyén örök gyerek maradsz. Remek az ízlésed és elegáns a megjelenésed, de minden marhulásra kapható vagy és egy pillanat alatt képes vagy bájos bohóccá változni. 

Gustavo Fring/pexels.com

Olyan párt keresel, akire felnézhetsz

Melléd egy „igazi férfi” való, aki nem ijed meg tüzes természetedtől. Egy csendes, visszafogott fiúnak esélye sincs, mert hamar ráunsz és továbbállsz. Olyan férfit választasz, aki nem bújik meg az árnyékodban és a szerelmed – amennyiben megérdemli – piedesztálra emeled.

Nem bírod, ha korlátoznak

A Kos nem viseli el, ha keretek közé próbálják szorítani. Ha egy férfi birtokolni akar, nincs közös jövőtök, mert te azt senkinek nem hagyod. Ennek ellenére te magad hajlamos vagy kicsit kisajátítani a kedvesed, de ha ezt a fejedre olvassák, nem érted, mi a gondjuk ezzel.

Szeretsz költekezni

Te vagy az impulzív vásárlás királynője: ha meglátsz valamit és megtetszik, megveszed. Szerencse, hogy általában olyan állásod van, ami jól fizet, így megfelelően tudod finanszírozni a költekezéseidet.  

Karrieredben sikeres vagy

Eltökélt vagy és ha valamit a fejedbe veszel, minden áron véghez is viszed. Ez a mentalitás jól szolgál téged a karrieredben, hiszen elképesztően sikerorientált vagy, amit munkaadóid nagyra értékelnek. A Kos csak olyan hivatást választ, amit szenvedélyesen szeret, ez pedig eltökéltségével párosulva hamar sikeressé is teszi benne. 

AndrewLozovyi/depositphotos.com

Legtöbbször azért szakítasz, mert unatkozol

Számodra a romantikus kapcsolat csak akkor működőképes hosszú távon, ha partnered folyamatosan képes stimulálni. Nem árt, ha a párod fenntart magával kapcsolatban egy kis misztikumot, mert ha úgy érzed, teljesen kiismerted, könnyen ráunhatsz. Szakítás előtt azonban mindent megteszel, hogy együtt maradjatok és csak akkor lépsz, ha úgy érzed, már semmi esély nincs a kapcsolat rendezésére. 

Kevés közeli barátod van, de értük tűzbe mennél

Könnyed és kedves természetednek köszönhetően sok embert ismersz és hamar kötsz barátságokat, azonban ezek nagy része – részedről legalábbis – elég laza kötelék. Túl elfoglalt vagy a magad dolgával ahhoz, hogy mások gondjai lelassítsanak. Csak két-három igazán közeli barátod van, akik általában hasonlóan spontán és tevékeny emberek, mint te. Ha találkoztok, nem pizsama partit tartotok, hanem izgalmas kalandokba keveredtek együtt. 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!