Párkapcsolat / Szerelem

6 jel, hogy bejössz a kiszemelt pasinak

6 jel, hogy bejössz a kiszemelt pasinak

Manapság egyre bizonytalanabbak vagyunk az ismerkedés terén, hiszen senki nem akarja túlzottan kimutatni az érzéseit és a szimpátiáját, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljön. Azonban néhány apró jelből azonnal rájöhetsz, hogy érdemes-e belemerülnöd a sokat ígérő ismerkedésbe az adott férfival.

Figyelemfelkeltés

Akárcsak mi nők, úgy a férfiak is alkalmazzák azt a technikát, hogy felhívják magunkra a kiszemelt partner figyelmét.
Persze ez sokszor érdekes, vicces és kissé kellemetlen helyzetet is teremthet, de akármelyik is áll fenn, ne felejtsük el, hogy küldjünk a tekintettünkkel és egy kedves mosollyal egy kis bátorítást. Bátran mosolyogjunk, hiszen sok férfi számára fontos a megerősítés.

Zavar

Talán ez a legtipikusabb és legészrevehetőbb jel mindannyiunk számára és valljuk be, hogy még élvezzük is, hogy ilyen hatással vagyunk valakire. Ebben az esetben mindenképpen küldjünk egy kedves és bíztató mosolyt.
A továbbiakban, ha még ezek után sem lennénk biztosak a dolgunkban, akkor a további jelekből szintén levonhatjuk a következtetéseket.

Igazgatás és birizgálás

Ha ezt látod, szinte biztos lehetsz abban, hogy hatással vagy a pasira. Tipikus ilyen jelek a nyakkendő meglazítása, a ruha igazgatása, vagy a beszélgetés közben megjelenő pótcselekvések, mint például a tollával, a pohárral vagy az órájával való játszadozás.
Ha azonban azt veszed észre, hogy gyakran az arcához, vagy az ajkához ér, akkor abszolút nincs mitől félned, hiszen ez azt jelzi, hogy valószínűleg miattad hevesebb lett a véráramlása. Ha azt látod, hogy felhúzza a szemöldökét, akár a vállait is, akkor biztos lehetsz benne, hogy érdeklődik irántad.

Testtartás

Figyelj a férfi testbeszédére. Ha szemben vagy majdnem szemben ültök, és feléd fordul, az szintén azt jelenti, hogy tetszel neki. Nézd meg a lábait, ha nyitottak feléd, az szintén ezt támasztja alá.
Ha nem szemben, hanem egymás mellett vagytok, akkor árulkodó jel lehet, hogy egyre közelebb és közelebb kerül hozzád, ha pedig véletlenszerűen hozzád ér, akkor szinte biztos lehetsz a sikerben.

Gesztusok

Ha a testtarás nem az előbbieket tükrözi, akkor se ijedj meg, hanem nézd meg egy kicsit jobban. Ugyanúgy tartja a kezét, mint te? Vagy esetleg ugyanabban a pózban ül?
Érdemes egy próbát tenned és tudatosan változtatni a gesztusaidon. Ha ő is ugyanezt teszi, akkor biztos lehetsz abban, hogy egy hullámhosszon vagytok.

Tekintet

Merj szemezni! Nézz mélyen a szemébe és biztosan nem tudja eltitkolni a vonzalmát, hiszen a pupilla kitágulása szintén arról árulkodik, hogy vonzónak találjuk a másik embert.
Ha pedig azt veszed észre, hogy végigtekint az egész testeden, akkor nyert ügyed van.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást