Hófehér fogak karácsonyra

Hófehér fogak karácsonyra

Címlap / Stílus / Arc / Hófehér fogak karácsonyra

Ilyenkor novemberben már javában megkezdődnek a karácsonyi előkészületek. Mi, a Whiteline fogfehérítő matrica forgalmazójaként szeretnénk megajándékozni a Bien.hu olvasóit. Célunk, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük az otthoni fogfehérítés legnépszerűbb módszerét, ezért minden egyes olvasó részére 1000 Ft-os kedvezményt adunk ajándékba.

Fehér karácsonyt nem ígérhetünk hófehér fogakat viszont annál inkább!

A Bien.hu-n és az Index fogfehérítéssel foglalkozó fórumában is osztottunk szét fogfehérítő matricákat, hogy megnézzük, mennyire hatásos. Abszolút pozitív visszajelzéseket kaptunk, tesztalanyaink igazán elégedettek voltak az eredménnyel, mind a hatását, mind pedig az egyszerű használatát illetően.

Miért a legnépszerűbb otthoni fogfehérítési eljárás a fogfehérítő matrica már nemcsak az USA-ban hanem itthon is? Egyrészt azért, mert hatásos, másrészt pedig nagyon egyszerű a használata!

Miért a matrica?

Mert biztonságos: Az összes többi otthoni eljárással szemben itt nem magunknak kell adagolni a fogfehérítő anyagot, hanem az már rajta van a matricán, pont olyan mennyiségben amennyi ahhoz kell, hogy a fogaink kifehéredjenek. Az összetétele megfelel az EU-s elvárásoknak, klór-dioxid mentes.

Mert hatékony: Saját tesztjeink és vásárlóink visszajelzései alapján is a leghatékonyabb otthoni eljárások közé tartozik. A hatása gyakran felveszi a versenyt a rendelői fogfehérítésekkel. 

Mert egyszerű használni:  A sínes eljárásokkal szemben itt nem kell a formázással bajlódnunk. Nem kell beletölteni a fogfehérítő anyagot és a végén nem kell elmosnunk semmit. Ellentétben a fogfehérítő tollakkal, a matrica használata közben nem kell folyamatosan mosolyognunk azért, hogy le ne töröljük a fogainkról az anyagot. Egyszerűen csak fel kell ragasztani, a kezelés végén pedig levenni és eldobni. Közben akár még beszélni is lehet és szinte észre sem vesszük, hogy a fogainkon van, mert olyan vékony és átlátszó.

Mert olcsó: Már 5500 Ft-tól megrendelhető ami a töredéke a rendelői fogfehérítésnek, de még az otthoni fogfehérítő eljárások közül is az egyik legolcsóbb ár.

Ön azonban még ennél is olcsóbban hozzájuthat! Amennyiben a következő két hétben megrendeli a terméket a www.smilestrips.hu oldalon, a cikk végén található promóciós kód segítségével 1000 Ft-tal olcsóbban veheti meg. Egy ember csak egyszer használhatja fel a kódot.

Az ajánlatunk 2 hétig tart, azaz november 18-ig, vagy a promóciós készlet erejéig. Ne maradjon le, mert lehet, hogy napok alatt elfogy a karácsonyi készletünk, és akkor várhat jövő karácsonyig a következő lehetőségre!

Promóciós kód: BONUS2011 

A kódot a rendelési oldalon található promóciós kód mezőbe kell beírni nagybetűvel! Ha jól írta be, a kiírt végösszegből azonnal levonódik az 1000 Ft-os kedvezmény.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!