Kikapcsolódás / Szórakozás / Otthon

Hírességek, akiknek a szexepiljük a szépséghibájuk – ennek is köszönhetik sikerüket!

Saját magunkon talán hibának látjuk őket, ha azonban egy befutott hírességen találkozunk valamilyen szégséghibával, hirtelen nem is találjuk olyan szörnyűnek. Elálló fogak, nagy fülek, szeplők vagy épp sebhelyek, amelyek nemhogy akadályozták a színészek és zenészek karrierjét, hanem jellegzetes külsejük még hozzá is tesz különleges karakterükhöz.

David Bowie

A legendás zenész, zenei producer és színész 2016-os halálig öt évtizedet átívelő pályafutása alatt számtalan műfajban megmutatkozott, formálta a popzenét és mai napig hatással van a zenei alkotókra.

Különleges dalai és stílusa mellett átható tekintete is emlékezetes, hiszen két szeme nem egyforma színű.

Nem volt ez mindig így, a pletykák szerint egy fiatalkori verekedés következményében sérült meg a szeme és változott el a színe, ez azonban nem változtat a tényen, hogy a búgó hangú énekesről mai napig úgy érezzük egy-egy fotója láttán, mintha a lelkünkbe látna.

 

Kate Hudson

A nevét meghallva mi jut először eszünkbe?

Vidám, mindig mosolygós, szőke hajú színésznő, akit számtalan vígjátékban, romantikus és kalandfilmben láthattunk már, és akinek boldogan elfogadnánk a külsejét.

Igen ám, de feltűnt már valaha, hogy a színésznőnek milyen hatalmas, elálló fülei vannak?

Naná, hogy nem, hiszen cseppet sem számít, továbbra is szépnek és remek színésznőnek találjuk.

 

Milo Ventimiglia

Korábban a Szívek szállodájában is rajongtunk érte, de a Rólunk szól című sorozat apukájaként végleg belopta magát a sorozatrajongók szívében, hiszen a különböző korszakokban játszódó történet egyik részében fiatal dögös férj, később pedig bölcs apuka, amilyenre mindenki vágyik leendő gyermekei számára.

Milo ferde mosolya legalább olyan feledhetetlen, mint színészi képességei, de egyszerűen ezzel együtt is imádnivaló.

A veleszületett külső miatt játszhatta el Sylvester Stallone fiát is a Rocky egyik részében.

Olvastad már?  Ez az 5 gyümölcs a ragyogó bőr titka. Próbáld ki te is!

 

Joaquin Phoenix

Phoenix a tavalyi Joker főszerepével végleg beírta magát a filmtörténetbe, de már előtte is számtalan emlékezetes szerepben láthattuk, pedig a szája fölött látható heg akár meg is akadályozhatta volna abban, hogy sikeres legyen a színész szakmában.

A heg születésétől kezdve megvan Phoenix arcán és cseppet sem találjuk kevésbé jóképűnek, sőt csak hozzátesz jellegzetes, karakteres arcához.

 

Woody Harrelson

A színésznek a kor előrehaladtával már a hajritkulással is meg kell küzdenie, de enélkül is lehetett volna gondja, ha azt hiszi, hogy csupán tökéletes külsővel lehet valaki színész.

Woody fogai között hatalmas rések vannak és ehhez egy kis beszédhiba is társul, mindez azonban csak hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetes karaktereket jelenítsen meg a filmvásznon, legyen szó vígjátékról, drámáról vagy kalandfilmről.

 

Emma Stone

A színésznő karrierje az utóbbi években szárnyal, pedig külsejében számtalan olyan dolgot találhatunk, amik könnyedén megkeseríthetik egy kamaszlány életét.

Elálló fogak, beszédhiba és szeplők?

A középiskolában tuti lerombolják egy lány önbizalmát, azonban Emma Stone valahogy mégis egészen csodás mindezekkel együtt, nem igaz?

Bájossá és természetessé teszik az arcát, na és persze cseppet sem átlagossá.

Olvastad már?  Vitaminok, amelyektől garantáltan szép lesz a bőröd

 

Whoopi Goldberg

Feltűnt már, hogy a színésznőnek nincs szemöldöke?

Bár nem egy betegség vagy veleszületett gond miatt veszítette el, hanem saját maga borotválta le, mert szerinte hozzátesz jellegzetes külsejéhez, szinte észre sem vesszük, amikor a filmjeit nézzük, hiszen arcjátéka elvonja a figyelmet erről az apró hiányosságról.