DIY határidőnapló 2016-ra – Egész évben imádni fogod!

DIY határidőnapló 2016-ra – Egész évben imádni fogod!

Címlap / Otthon / Dekor / DIY határidőnapló 2016-ra – Egész évben imádni fogod!

Reméljük, hogy a következő év is rengeteg izgalmas programot tartogat majd neked. Sőt, egészen pontosan annyit annyit, hogy egy ilyen saját készítésű határidőnapló nélkül meg se tudd őket jegyezni! 🙂 Készítsd el te is valamelyik egyedi dekorációt, meglátod, öröm lesz jegyzetelni bele!

Fűzd be magad!

Színes kartonpapírból és néhány megfelelő méretűre vágott papírlapból akár szó szerint el is készítheted a saját jegyzetfüzetedet, amit egy erős tűvel és szép szalaggal fűzhetsz össze.

Ha a selyemszalagot geometrikus formákban a borítón is használod, egyedi, divatos, mégis könnyen elkészíthető kalendáriumot kapsz – csak rajtad múlik, hogy mivel töltöd majd meg.

Csipkecsodák

Magad által fűzött, vagy egy egyszerű, készen vásárolt kalendáriumot is feldobhatsz egy kevés festékspray-vel és egy kis darabka kimaradt csipkével.

Választhatod azt, hogy a csipkét előre lefújod, majd száradás után felragasztod a kalendáriumra, de ráteheted a csipkét a borítóra is lefújhatod így is.

Óvatosan lehúzva a textilt, a festékspray nyoma csipkemintában fogja díszíteni a kisokosodat, amiből így akár mutatós ajándék is lehet valakinek, akiről szeretnéd, hogy egész évben gondoljon rád.

Trendi aqua

Az aqua festés most különösen divatos, és a következő évben is nagy valószínűséggel az marad, így különösen trendi lehetsz egy ilyen kalendáriummal.

A legjobb, ha valamilyen vastagabb papírt, például pauszt használsz a borítóhoz! 

Keverj el egy kis vízfestéket, csöppentsd a papírra, és egy nagyobb ecsettel, laza mozdulatokkal dolgozd össze a foltokat. Ha már teljesen megszáradt, fekete filccel vagy egy finom ecsettel még egy kis motivációs üzenet is kerülhet a naptáradra.

Kreatív kétbalkezeseknek

Ha igazán kreatívnak tartod magadat, de a kézügyességed sajnos nem segít kifejezni mindazt, amit a fejedben elképzelsz, akkor ez lesz a te módszered!

Készíts montázsokat különböző képekből – válogasd össze a megfelelőket, nyomtasd ki, majd rakd össze a saját kis alkotásodat, amit dekupázs technikával rögzíthetsz a papíron.

Egy egyszerű, hagyományos jegyzetfüzet is hihetetlenül különleges kiegészítővé változik így.

Ha szeretsz kötögetni

Ha a hideg, téli estéken egyébként is szívesen kötögetsz, akkor akár saját borítót is készíthetsz a kis kalendáriumodnak, de persze egy régi, már nem használt sálból vagy pulóverből is klassz borító válhat.

Mindenképpen kedves megoldás lesz, és egész évben jó érzés lesz kézbe venni a puha köntösbe bújtatott kis határidőnaplót.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást