Párkapcsolat / Szerelem

Ennyi évesen találhatod meg legnagyobb eséllyel az Igazit

Ennyi évesen találhatod meg legnagyobb eséllyel az Igazit

Biztosan a te baráti körödben is vannak olyanok, akik megismertek valakit a gimi elején, elkezdtek randizgatni, majd 10 évvel később össze is házasodtak. És valószínű, hogy vannak olyan barátaid is, akik sorra botlanak bele a rossz férfibe, aki összetöri a szívüket, és emiatt szinte állandóan szingliként keresik a szerelmet.

Ezek alapján nehéz lenne meghatározni, mégis mikor találhat ránk a szerelem a Nagy Ő képében. Most egy matematikus megválaszolta a kérdést! Dr. Hannah Fry kutatása alapján úgy véli, hogy életünk során több személlyel is randizni fogunk. Ezek a kapcsolatok minőségükben teljesen eltérőek lesznek.

Ha viszont tudjuk, hogy hány éves korunkig van igazán esélyünk megtalálni az Igazit, lehet, hogy sokkal körültekintőbben választunk. Elképzelhető, hogy esélyt adunk olyan személyeknek is, akikről később kiderül, hogy tökéletesen passzolnak hozzánk. Vagy pont, hogy elengedjük azt, aki nem illik hozzánk, mert nem félünk attól, hogy örökké egyedül maradunk.

27 előtt csak ritkán érkezik az Igazi

A szakértő matematikai számítása szerint nagyon kevés az esélye annak, hogy az első néhány ismerkedős évedben meg is találd a Nagy Ő-t. Úgy véli, hogy ha 15 évesen kezdtél el randizni az első iskolás szerelmeddel, úgy körülbelül 27 éves korodig nem valószínű, hogy megtalálod majd a lelkitársadat.

Persze ebben az idősávban lesznek kapcsolataid, lazábbak és komolyabbak egyaránt. Ha egyikükkel sem tudod 100%-ig elképzelni a jövődet, valószínű, hogy ezek a kapcsolatok csak ebben a szakaszban fontosak.

De ne aggódj, mert igazából 27 és 35 éves korod alatt van a legnagyobb esélyed arra, hogy megtaláld a Nagy Ő-t!

Az igaz szerelem megtalálásának ideje
wundervisuals/istockphoto.com

Ebben az életszakaszban ugyanis már sokkal jobban tudni fogod, hogy mit keresel. Össze tudod hasonlítani az aktuális randipartneredet a korábbiakkal, és meg tudod állapítani, mi az, ami hasonlít bennük, és neked nem fér bele egy kapcsolatba.

Lehet, hogy korábban belementél olyan felállásba, amiben a párod nehezen maradt hűséges, vagy nem akart gyerekeket, esetleg nem is akarta kimondani mások előtt, hogy együtt vagytok. Ezekből viszont tanultál, és a jövőben automatikusan nemet mondasz. Sokkal nagyobb eséllyel ismered fel azokat a tulajdonságokat egy férfiben, ami fontos neked. Az is igaz, hogy egészen más dolgok válnak jelentőssé 18 éves korban, mint 28 évesen.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást