8 hangulatos terasz és kerti pihenő

8 hangulatos terasz és kerti pihenő

Címlap / Otthon / Kert és terasz / 8 hangulatos terasz és kerti pihenő

A kertek és teraszok saját kis otthonos fészkeink, ahol a természetet közelebb engedjük magunkhoz, miközben kényelmesen, szemünket gyönyörködtető környezetben pihenhetjük ki a mindennapok fáradalmait. Te milyen kültéri pihenőt tudnál elképzelni magadnak?

Fa teraszburkolat

Impozáns terasz, lugas-szerű fa struktúrával körbevéve, fa padlózatra kiépítve. A rusztikus stílushoz a kovácsoltvas kerti bútorzat is hozzájárul. A függesztett virágok igazán barátságossá teszik az összhatást.

Élénk színek

A mediterrán hangulatú kék faház hátsókertjében békés terasz ékeskedik.

A fa kerti bútorok élénk színű textíliákkal vannak feldobva, a padlózat pedig könnyen tisztítható padlócsempe.

A színes napernyő a tüzes nyarat idézi, amit a ház hideg színe ellensúlyoz. Élő sövény és színes virágok tarkítják a mediterrán külteret.

Modern terasz gyönyörű kilátással

A tetőteraszok mindenki kedvencei, hiszen csodálatos kilátás nyílik róluk. A modern rattan kerti bútorokkal a kültéri pihenő luxus hatásúvá és szuper-kényelmessé válik.

A fókuszpontban egy kisasztal van, amit egy tál örökzöld növény dekorál, de ideális harapnivalók, vendégváró falatkák tárolására is.

A kényelmet a kispárnák szolgálják. Így már élvezhető az élet, nemde?

Újabb rattan ülőgarnitúrák

Nagy férőhelyű, kényelmes kerti rattan bútorzattal lehet a legjobban kihasználni a teret a teraszon. Ha kisebb a férőhelyünk, válasszunk körasztalt, és kör-foteleket.

Kiülhetünk szeretteinkkel, barátainkkal és élvezhetjük az otthonunk nyújtotta kényelmet.

Egy jól kihasznált sarok

Az étkezések vidám színhelye lehet ez a terasz sarkában kialakított kültéri étkező. Egy magas cserepes növénnyel és néhány kényelmes ülőpárnával még barátságosabbá tehető.

„Isten hozott” fáradt vendég

Ha amerikai stílusban a Te házad előtt is tornác van, miért ne tehetnéd azt kényelmessé? Egy kényelmes fonott fotellel például nemcsak Te, de vendégeid is kiélvezhetik otthonod külső kényelmét. A falra futott borostíán és a régi vas díszek béké vidéki hangulatot adnak.

Színes teríték

Amikor a kertedben asztalt készülsz teríteni, ne az elegáns étkészlet mellett dönts, bátran válogasd össze a különböző szettekből megmarat poharaidat, színes zománcozott táljaidat és nagymamáidtól örökölt csorbult tányérjaidat. Ezek a kedves válogatott apróságok igazán bájossá teszik a kerti asztalunkat.

Frappáns megoldások

Farönkökből asztalokat vagy ülőkéket is készíthetünk, így még természetközelibb lesz a külterünk. Az egzotikus bambusz térelválasztók, kényelmes modern fotelek és különleges gyertyatartók eklektikus hatásúvá teszik a kerti pihenőt.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást