Pénz és hivatás

Az út, ami gyermeked, unokád saját otthonába vezet

Nem kérdés, hogy bármilyen áldozatra képesek vagyunk, hogy biztonságban tudjuk gyermekeinket, unokáinkat és hogy a lehető legtöbb tehertől mentesítsük őket – egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt élet reményében. A szerető családi környezet, az otthon melege jó alap, követendő minta számukra és eljön a nap, amikor ők maguk is ilyen fészket szeretnének majd rakni, saját családjuknak. Hogyan tudunk okosan segíteni az otthonteremtésben gyermekeinknek, unokáinknak? (x)

Az alábbiakban megmutatjuk a legjobb hazai lehetőségeket, melyekkel már most gondoskodhatunk 14 év alatti gyermekeink jövőjéről – állami támogatással.

Az idő mindent megold – szoktuk hallani, de ez a mondás nem teljesen igaz: az idő mindent megold, ha mi a megoldásra törekedve tudatosan cselekszünk. 

Gyermekeink otthonteremtési tervei sem oldódnak meg maguktól: tudatos pénzügyi tervezésre van szükség. A gyermek születésétől fogva rendelkezésünkre áll egy olyan hosszú távú, időtálló megtakarítási forma, mellyel húszas éveire megteremtjük saját lakásának alapjait: ez a FundiMini Gyerekszámla.

Malacperselye szinte mindenkinek volt már gyerekkorában. Ha még megvan, szentimentális értéke velünk marad, de tudjuk, hogy „csomagmegőrzőként” szolgált csupán. A gondosan összegyűjtögetett forintok nem kamatoztak, senki nem adott hozzá évente nagyobb összegű támogatást és ritkán nőtt ki belőle egy lakás ára. A FundiMini Gyerekszámla ezzel szemben a megoldásra, azaz a lakáscélok megvalósítására fókuszál.

Mitől varázsszer? Van néhány nyomós érvünk:

‒      Az állam a felelős gazdálkodást és a takarékosságot olyan értéknek tekinti, amit támogatni kell, ezért segít gyermekeink, unokáink lakásterveinek megvalósításába. Az állami támogatás ráadásul adó- és járulékmentes, így befektetésünk méginkább gyarapszik.

‒      A hosszútávú és rendszeres megtakarítás egy olyan befektetési forma, amely többféle lakáscélra felhasználható. Nem tudhatjuk előre, mit szeretne majd a gyerek, ha felnő: új lakást, esetleg régit vásárolna, hogy saját ízlése szerint felújíthassa vagy mi költözünk kisebb hajlékba és a családi otthont alakítja át, esetleg hitelt szeretne fölvenni és önrészre van szükség. A FundiMini Gyerekszámla a vásárlástól a felújításig az ingatlannal kapcsolatos tervek sokféle formáját támogatja.

Az út, ami gyermeked, unokád saját otthonába vezet‒      A kicsiknek is élmény lesz a gyűjtögetés a FundiMini Okospersellyel, így már zsenge korukban rávezethetjük őket a takarékoskodás fontosságára és a felelős gazdálkodás alapjaira. Az is kiderül, mire gyűjtenek és mire költenek szívesen – még egy eszköz, amely segít jobban megismerni cseperedő gyermekeinket.

Olvastad már?  Ezt árulja el rólad az otthonod - Meglepő dolgokra is fény derülhet néhány apróságból!

A végszó a csattanó is egyben – bár ez nem tréfa: Magyarországon hosszú idő óta és jelen pillanatban is a FundiMini Gyerekszámla AZ eszköz a szülők, nagyszülők számára gyermekeik otthonteremtési terveinek támogatásához.

Győződjön meg róla személyesen is! Látogasson el a honlapunkra, ahol részletes információkat talál a FundiMini Gyerekszámla konstrukcióról vagy keresse személyi bankárunkat!

www.fundamenta.hu/fundimini-gyerekszamla

Gyermeke otthona a mi szívügyünk – a FundiMini Gyerekszámla az Ön lehetősége!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást