Stílus / Arc / Szerelem / Párkapcsolat

Gyakran álmodsz azzal, hogy megcsal a párod? Ez esetben 5 dolgot kell tudnod

Úgy érzed, átvertek

Amikor valaki megcsalással álmodik, sokszor nem is a fizikai félrelépés okozza a belső problémákat, hanem egy veszekedés. Egy vita, ami során úgy érzed, a párod nem megfelelően viselkedett, vagy egy élethelyzet, amikor nem te voltál neki a prioritás, hanem valaki más. Ezek mind azt az érzést keltik benned, hogy átvert téged, mert nem erre számítottál tőle.

Amikor egy veszekedés után lefekszel aludni, nem kizárt, hogy az álmaidban azt tapasztalod, hogy félrelép a párod; nem azért, mert ettől félsz, hanem azért, mert rengeteg rossz érzés van a lelkedben épp iránta.

Úgy érzed, nem vagy fontos

Sok megcsalással kapcsolatos álom arra utal, hogy úgy érzed, a párodnak nem vagy elég fontos. Meglehet, hogy azt tapasztalod, az utóbbi időben kevesebbet foglalkozik veled, nem annyira érzelmes, és a szexuális életetek sem túl aktív.

Ilyenkor a belső félelmek tudat alatt felgyülemlenek benned, ha pedig napközben is aggodalommal tölt el a kapcsolatotok helyzete, könnyen lehetnek rémálmaid a megcsalásról.

Annak ellenére, hogy félrelépésről szó sincs, hiszen valójában a figyelem hiánya az, ami a kiváltó probléma.

Olvastad már?  Ez a 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy

A fenti okok között valószínűleg te is ráismersz arra, ami a rémálmokat okozhatja. A kommunikáció és az őszinteség a leggyorsabb megoldás ennek enyhítésére, hiszen az esetek többségében kiderül, hogy alaptalan a félelmed, vagy a párodnak fel sem tűnt, hogy valamivel probléma van, de képes rajta változtatni a kedvedért. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást