Arc / Párkapcsolat / Stílus / Szerelem

Gyakran álmodsz azzal, hogy megcsal a párod? Ez esetben 5 dolgot kell tudnod

Gyakran álmodsz azzal, hogy megcsal a párod? Ez esetben 5 dolgot kell tudnod

Félsz, hogy félreléphet

Ez az egyik leginkább magától értetődő magyarázat a helyzetre. Ha többször is álmodsz a párod hűtlenségéről, úgy valószínű, hogy nagyon félsz a megcsalástól. Sok esetben nem is kell konkrét jel a párod részéről, és meglehet, hogy minden a legnagyobb rendben van köztetek, de a rémálom mégis bekövetkezik. Könnyen lehet, hogy ez korábbi rossz tapasztalataid miatt alakult ki, vagy valaki féltékenységet ébreszt benned, és miatta jelenik meg a visszatérő álmod.

Tudod, milyen érzés a hűtlenség

Ahogy írtuk is, a korábbi rossz tapasztalatok is okozhatják a rémálmokat. Azok, akik átélték már, milyen a megcsalt fél szerepe, gyakran még évekkel később is szenvednek a rossz érzések miatt. Néha úgy is, hogy ez csak tudat alatt történik meg, és a félelmeid az álmaidban vetülnek ki az aktuális párodra. Ez egyértelműen az a szituáció, amikor magadban kell keresned a megoldást, mert csak akkor tudsz igazán megbízni a partneredben, ha leküzdöd a kiváltó okot.

Van egy harmadik fél a kapcsolatban

Félreértés ne essék, nem azt mondjuk, hogy a párod megcsal téged a valóságban is! Hanem azt, hogy van valaki, aki a szemedben egy kicsit a harmadik fél szerepét tölti be. Ez lehet egy kolléganő, akire féltékeny vagy, vagy akár egy barát is, akivel rengeteg időt tölt a párod, és emiatt egy kicsit elhanyagol téged.

tommaso79/istockphoto.com

Nem muszáj, hogy ez a valaki nőnemű legyen, hiszen tényleg bárki kiválthatja benned az elhanyagoltság érzését, ami az álmaidban már más értelemben tér vissza.

A cikk folytatódik a következő oldalon. Lapozz! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást