Fürdőszoba dizájn – különleges vagy hagyományos stílusú?

Fürdőszoba dizájn – különleges vagy hagyományos stílusú?

Címlap / Otthon / Dekor / Fürdőszoba dizájn – különleges vagy hagyományos stílusú?

Napjainkban igencsak sokat változott a lakberendezés világa is, hiszen már egyre több érdekes stílus megjelent a különféle helyiségek kialakítása során. Ez alól pedig a fürdőszobák sem képeznek kivételt. Természetesen még mindig vannak, akik a hagyományos elrendezés mellett voksolnak, viszont számtalan opció elérhető számunkra – amelyeket mi magunk talán jobban kedvelünk majd a klasszikus fürdőszobák megszokott berendezésénél. Íme tehát egy pár érdekes és egyedi ötlet, amely valóban feldobhatja a fürdőszobát. (x)

Nagyméretű ablakok

A hagyományos fürdőszobákban már jól megszokhattuk, hogy csupán a kisebb, lehetőleg katedrál üveggel ellátott ablakok domináltak. A modern, stílusos fürdőszobákban viszont egyre többször találkozhatunk nagyméretű, különleges ablakokkal. Ezek pedig rendkívül jól mutatnak, ha a kertünkre nézve egyfajta naturális jelleget ad a zöld panoráma fürdőszobánk számára.

A fürdőszoba, mint közlekedő

Természetesen itt nem arra kell gondolni, hogy a fürdőszoba jelenti az egyetlen utat a lakás különböző helyiségei között. Azonban rendkívül jól mutathat, ha a fürdőszobánk nem csupán egy elzárt helyiség, hanem egy kisebb, diszkrét folyosóhoz hasonlóan több irányból is megközelíthető. Ráadásul ez kifejezetten hasznos lehet azok számra, akiknek kevesebb hely áll rendelkezésükre a fürdőszoba kialakításához – ugyanis így tágíthatjuk az adott teret ezzel a megoldással.

Dupla mosdókagyló

Egy szép, dupla mosdókagylóval ellátott fürdőszoba rendkívül mutatós lehet – hiszen egyfajta luxus dizájnt képvisel. Ezen túl pedig rendkívül praktikus is lehet párok esetében, hiszen nem kell majd reggelente egymásra várni a készülődés során.

Láthatjuk tehát, hogy a fürdőszobák kialakítása terén számtalan olyan lehetőség akad, amely valóban feldobhatja a megszokott, sematikus elrendezés unalmas hangulatát. Minden esetre a teljes körű fürdőszoba felújítás esetén feltétlen érdemes észnél lennünk. Az egyedi dolgok megvalósítása ugyanis különleges szakértelmet követel, ráadásul egy csőtörés Budapest vonzáskörzetében sokszor napokig kezeletlen maradhat a szakemberek betáblázottsága miatt. Így tehát egy rosszul kivitelezett fürdőhelyiségben ez nagyon könnyen tönkreteheti a prémiumdizájnt – főleg, ha az első szabad kapacitással rendelkező szakira rábízzuk annak megreparálását.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!