7 bizarr dolog, amire többé nem fogsz ugyanúgy tekinteni, ha ezt elolvasod

7 bizarr dolog, amire többé nem fogsz ugyanúgy tekinteni, ha ezt elolvasod

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 bizarr dolog, amire többé nem fogsz ugyanúgy tekinteni, ha ezt elolvasod

Léggömb

Megbetegedtél? Szülinapod van? Elértél egy fontos ponthoz az életedben? Hadd fejezzem ki együttérzésemet vagy örömömet azzal, hogy adok neked egy műanyag zsákot, amit a leheletemmel töltöttem meg. Amikor kipukkad, bárhol is legyen, olyan, mintha akkor és ott fújnám ki a levegőt, amit három nappal korábban belélegeztem.

Rágógumi

Ha az önmagában nem lenne elég furcsa, hogy valamit rágsz, de nem azért, hogy megedd, és nem is azért, mert egy fogzó csecsemő vagy, akkor még tegyük hozzá, hogy a rágózás élvezetét tulajdonképpen csak az okozza, hogy ízesítve nyelheted le a saját nyáladat. Tulajdonképpen belegondolva nem csak furcsa, de egy kicsit még gusztustalan is.

Rágúgumi
istockphoto

Melltartó

Mindig azt gondoltam, hogy a melltartó egy olyan darab, amit csakis egy férfi fedezhetett fel, de kiderült, hogy egy Mary Phelp Jacobs nevű hölgyhöz és az öltöztetőnőjéhez fűződik a találmány, igaz, ők azért készítették el az első melltartót, hogy a fűzőt kiváltsák vele, tehát tulajdonképpen kényelmesebbé tették a női toalettet 1913-ban. 

Ettől függetlenül azonban maga a gondolat még meglehetősen bizarr, hogy reggelente magadra kötözöl két kis kosarat. „Helló, megtennéd, hogy itt tartod a melleimet, amíg haza nem érek? Köszi!”

Ujjak

Nem tudom, milyen szer hatása alatt állhatott az, aki előjött a gondolattal, miszerint az ujjak olyanok, mintha a karod még öt további pici karban folytatódna, de azóta nem tudok szabadulni a gondolattól. Világ életemben velem voltak, de így még sohasem néztem rájuk.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást