10 elbűvölő, stílusos frizura rövid hajra a 2022-es divat szerint

10 elbűvölő, stílusos frizura rövid hajra a 2022-es divat szerint

Címlap / Stílus / Haj / 10 elbűvölő, stílusos frizura rövid hajra a 2022-es divat szerint

Pán Péter pixie

Van valami ebben a hajban, amiről Pán Péter jut eszünkbe. Vagy esetleg egy 2010 körüli sikeres fiúbanda tagjainak frizurája? Emlékeztessen bármire is, ez a rövid frizura mindenhol ott lesz idén és nem véletlenül, hiszen egyszerre fiús és nőies. 

 

 

Üvegfényű bubi

A nők sosem fogják megunni azokat a fenségesen egyszerű hajkölteményeket, amiknek köszönhetően minimális erőfeszítéssel keltenek kifinomult és összeszedett hatást. Ehhez az elragadó „glass bobhoz” nem kell más, csak egy hajvasaló és fényt adó spray, mégis lehengerlően elegáns. 

 

 

Szélfútta rövid

Ki mondta, hogy az egészen rövid haj unalmas és csakis fiús lehet? Lehelj életet és nőiességet könnyedén a frizurába egy kis laza formázással. A kurta tincseket kend be hajwaxszal és az ujjaiddal finoman simítsd hátra az arcodból, hiszen úgysincs mit takargatnod. 

 

 

Búbos bubi

A bubifrizurának rengeteg variációja van, de talán ez a legsokoldalúbb. Ez a haj nemcsak azért telitalálat, mert könnyű elkészíteni, hanem azért is, mert kifejezetten jól áll neki a lenövés, így nem kell gyakran látogatnod a fodrászt. Ha nincs kedved hajsütővassal bíbelődni, használj egy kis göndörítő sprayt, majd túpírozd meg, búbozd fel és kész is!

 

 

Kis rövid fekete

És ebben az esetben nem a ruháról beszélünk, hanem a rövid, fekete frizuráról. Ezt a felül kicsit hosszabb, oldalt rövid fazont Demi Moore tette halhatatlanná a Ghost című filmben és mi azóta sem tudunk vele betelni. Ez a haj szinte önmagát formázza, így hagyd nyugodtan, hogy sörényed természetes textúrája szabadon érvényesüljön. 

 

 

Röviden, tömören: göndören

Ha lesz idén hamisítatlan „cool girl”, azaz menő csaj frizura, akkor biztosan ez lesz az. Napjainkban, mikor mindenki fáradhatatlanul vasalja a haját, igazi üde színfolt egy bájos, göndör hajkorona. Ez a játékos, borzos frizura minden arcformának jól áll és az elkészítése is gyerekjáték, főleg akkor, ha természetesen göndör a hajad. 

 

 

Frufrus long bob

Ez a hosszú bubi – azaz long bob – nem igazi újdonság, hiszen már pár éve velünk van, de nem panaszkodunk, amiért még 2021-ben is töretlenül népszerű lesz. Ennek a hajnak gyakorlatilag minden jól áll, így a frufru is, ami akkor is szépen érvényesül, ha a hajad copfba fogod. 

 

 

Tüskés pixie

A merészebb hölgyek ne keressenek tovább, hiszen ez a bájos, fiús frizura tökéletes választás, főleg valami vagány színben. Ez a haj ultrarövidsége ellenére meglepően jól variálható. Waxszal hátrasimíthatod vagy oldalt elválaszthatod, zselézve pedig vagányul tüskésre alakíthatod. 

 

 

Lágy hullámok

Ismét a megunhatatlan hosszú bubi – vagyis lob – szerepel a listán, de ezúttal nem a megszokott variációban. Ha unod az egyenesre vasalt, vagy a hátrafelé göndörített hajat, tedd különlegesebbé ezekkel a lágy hullámokkal. A mély loknik szépen keretezik az állvonalat és finoman omlanak a kulcscsontodra, mellyel egy kis elegáns, retró élményt idéznek. 

 

 

Borzos állig érő

Tavaly az élesen egyenesre vágott bubi volt a divat, idén azonban ennél lazábbra fogjuk a frizurát. Ez a lépcsőzetesen vágott, könnyed bubifrizura egyszerre vagány és nőies, ráadásul frufruval vagy anélkül is ugyanolyan lehengerlő.

 

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

1 hozzászólás

  • Vámos Zoltánné
    2021.01.15., 10:35

    Nagyon tetszenek ezek a frizurák.

    Válasz

Írj egy hozzászólást