Stílus / Haj

Frizura divat 2011

Ebben az évben a könnyed és természetes frizurák aratnak sikert, legyen szó bármilyen hosszúságó hajról is. A természetes és egyszerű frufru nagyon népszerű lesz.

Szabálytalan hullámok

A kulccszó a természetesség, a hétköznapi viseleteknél nincsenek szabályszerűen göndörödő tincsek. A dús, életteli és textúrált haj a legfontosabb szempont.

Alkalmi félhosszú

Az egyenes frufru mellett nagyszerűen mutatnak a göndör fürtök. Különleges, alkalmi frizura, bájos külsőt eredményez.

Klasszikus bob

Még mindig a divatfrizurák csillaga a bob. Mióta olyan sztárok, mint Victora Beckham, Paris Hilton vagy Katie Holmes megjelentek sikkes bob-frizurájukkal, a világban elindult a bob-őrület.
Idén a frufrus, változó hosszúságú, egyenes és hullámos változat is divat.

Hosszú bob

A bob leghosszabb változata a vállig érő, ideális választás félhosszú hajra, hisz dússágot és bájos “keretet” ad az arcnak.

Természetes hullámok

Az idei trend a nagyon hosszú haj göndör, vagy laza egyenes formában. Felejtsd el a rengeteg hajformázó eszközt! Ha nem szeretnél frufrut, akkor egy egyszerű középválaszték nagyon jó választás.
A szögletes arcformájúaknak ajánlott, hogy a vállukig ne legyen rétegesen és gyérítve levágva a hajuk.

Hullámos bob

A bob egy könnyed stílus, nagyszerűen illik minden arcformához. Lehet elegáns, munkahelyi vagy laza hétköznapi is.

Olvastad már?  Minden napra egy konty! 7 látványos hétköznapi frizura

Oldal-frufru

Nem mindenkinek előnyös a rövid homlokig érő frufru. Az ilyen oldal-frufru hosszítja az arcot és titokzatos hatása van.

Selymes elegáns

A finom egyenes haj oldalválasztékkal egy igazán elegáns választás. Az idén divatos fodros ruhákhoz és retro öltözékekhez jól illik.

Retro hullámok

A félhosszú/hosszú hajat göndörítsd kifele, miközben a fejtetőn egyenes marad a haj. A retro frizurák sikkes, nőies hajak nemcsak különleges alkalmakra, hanem munkahelyi viseletnek is.

Fiús, rövid frizura

Az ú.n. “à la garçonne” stílus ideális választás 2011-re. Speciálisan bátor nőknek való, akik fel tudják vállalni és még nőiesebbé tudnak válni tőle.

Oldalsó hajfonat

A laza hajfonatok a nagyon hosszú hajúaknak állnak a legjobban. A középhosszú hajakhoz csak bizonyos tincsek befonása ajánlott.

Újfajta göndörség

2011-ben a göndör frizuráknál nem a fejtetőtől fog indulni a göndörség, hanem majdnem az áll vonalától lefele kezdődik. A fejtető egyenes és követi az arc formáját.

Extra-egyenes

Minél egyenesebb egy haj, annál jobban visszaveri a fényt, ezért annál ragyogóbb. Ha ilyen extra egyenes hajat szeretnél, győződj meg arról, hogy frufrud is egyenes.

Olvastad már?  Szuper iskolaidéző frizurák, amiket a munkahelyeden is bátran bevethetsz

Magas, tépett konty

A természetes lazaság jellemzi a kontyokat is. A visszacsavart hajnak zilált hatása van.

Fonott tincsek

A középhosszú frizurákhoz trendi választás, ha a fejtetőn néhány tincset befonunk. Pillanatok alatt elkészülsz, és egyedi frizurád lesz.

Kócos, rejtett konty

A kifutók frizuráiból merítve ihletet, készíthetünk egy tépett-stílusú rejtett kontyot. A külső tincseket egyszerűen hagyjuk szabadon és csattok segítségével “csomagoljuk be” a kontyot.

Magas, laza konty

Ezek a retro stílusú “nyomott”, magas kontyok jól illenek különleges alkalmakra, elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Oldal-copf

A copfok ebben az évben is legalább annyira elegánsak, mint hétköznapiak. Készíts oldalválasztékot majd a frufrudon egy elegáns csavarral fogd össze oldalt a hajad. Ne felejts el egy tincset körbetekerni az összefogott haj mentén, így sokkal stílusosabb.

Hajpánt

Legyen szó vékony, elegáns hajpántokról, vagy a szélesebb és hétköznapibb bohó mintás hajpántokról, a 2011 hajpántos év lesz!