Időnként feltűnik az álmaidban a főnököd? Szakértők szerint ez mély dologról árulkodik

Időnként feltűnik az álmaidban a főnököd? Szakértők szerint ez mély dologról árulkodik

Címlap / Életmód / Időnként feltűnik az álmaidban a főnököd? Szakértők szerint ez mély dologról árulkodik

Nem elég, hogy a hétköznapokban folyamatos napi kapcsolatban álltok, még az álmaidban is ott van a főnököd. Nem számít, hogy baráti vagy professzionális a viszonyotok, álmodban veszekedtek vagy együtt kirándulgattok, szakértők szerint ezek az álomképek mindig arra utalnak, hogy mélyebb jelentés bújik meg a háttérben.

Úgy gondolják, mielőtt tovább megyünk a részletekkel, érdemes feltenned magadnak a kérdést: „van bármilyen problémám, konfliktusom jelenleg a felettesemmel?” Ha a válaszod nem, jogosan kérdőjelezed meg, hogy miért került bele a tudatalattidba. 

Ideje irányításod alá venni valamit

Szakértők véleménye szerint ez a személy általában az irányítást és a komoly döntéseket szimbolizálja. Arra utal, hogy az életedben van valami, amit nem tudsz a kezeid között tartani, és te magad (akár tudat alatt) azt érzed, hogy muszáj lenne változtatnod ezen, de még nem jutottál el a konkrét döntésig.

A főnököddel kapcsolatos álmok szinte mindig azt jelzik, hogy nem húzhatod már tovább az időt, és lépned kell.

Akár egy vita az anyukáddal, akár egy ellenérzés benned a partneredet illetően; ha valami nyomja a lelked, sokszor így manifesztálódik alvás közben, és ilyenkor fontos komolyan venni a jeleket! Ugyanez igaz akkor, ha álmodban ugyanazt csinálod, mint a valóságban: e-maileket olvasol, meetingen vagy, vagy intézed a rutin feladatokat. Ezek még álmodban is unalmasak, és arra utalnak, hogy túlságosan monotonnak érzed a hétköznapokat!

Munkával kapcsolatos álmok leggyakoribb jelentése
Harbucks/istockphoto.com

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást