Életmód / Táplálkozás

A fokhagyma 10+1 csodás hatása

A fokhagyma 10+1 csodás hatása

Immunrendszer

A fokhagyma és minden ebből készült táplálékkiegészítő erősíti az immunrendszerünket, ezáltal szervezetünket ellenállóbbá teszi a fertőzésekkel szemben.

Gombák

A fokhagyma fogyasztásával lényegesen csökken az esély arra, hogy gombás fertőzéseket kapjunk el. Ha már késő és már megtörtént a fertőzés, akkor sem árt, ha szedjük, hiszen segít a gyógyulási folyamat gyorsításában.

Keringés

A fokhagyma kiváló segítője az egészséges és erős vérkeringésnek. Fogyasztásával az érfalak rugalmasabbá válnak, csökken a koleszterinszint, csökkent a vérrögképződés esélye és a magas vérnyomás normális szinten való tartásában is nagy segítség lehet.

Cukorbetegség

Ha rendszeresen fogyasztunk fokhagymát, azzal segíthetünk szervezetünknek a vércukorszint szinten tartásában. Természetesen nem gyógyítja a betegséget, de folyamatos szedésével kiegyensúlyozottabb állapotot érhetünk el.

Étvágyjavító

A fokhagyma kiváló étvágyjavító, ezért bátran fogyasszák olyanok, akik betegek, vagy már lábadoznak a betegség után, de még gyengék és nincs kellő étvágyuk. Sajnos fogyókúrázóknak csak akkor ajánlott, ha erős akaraterővel rendelkeznek.

Megfázás

Ha úgy érzed, megfáztál, vagy csak többen betegek körülötted, feltétlenül kezdj el egy kis fokhagymát enni. Használatával az orr kitisztul, a hörgők dugulása csökken és enyhül a torokfájás is. Természetesen nem csak a betegségek kezelésére, de még inkább azok megelőzésére kiváló segítség lehet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást