Párkapcsolat / Szerelem

Flörtölj mesterfokon!

Flörtölj mesterfokon!

A flört mindig egy kellemes és izgalmas időtöltés. Van, akinek a vérében van és olyan is, aki lépésről lépésre elsajátítja. Akármelyik típusba is tartozol a következő tippjeink segítségével mesterfokon művelheted a csábítás művészetét.

Hol flörtölj?

Szinte bárhol magabiztosan flörtölhetsz, legyen ez a reggeli busz, a sarki kisbolt, vagy éppen egy csendes kávézó. Az egyetlen hely, amivel vigyázz, az a munkahelyed. Egy ártatlan kis flört feldobhatja a napi munkát, azonban érdemes erre odafigyelned, hiszen kellemetlen helyzetek is kisülhetnek belőle és persze vannak tabuemberek is, mint például a főnököd, akivel nem érdemes egy flörtbe bonyolódnod.

Első lépés−Légy magabiztos

Nem vetted fel a legcsinosabb ruhádat? Csak leszaladtál a boltba és nincs rajtad smink? Felejtsd el, hogy a tökéletes nőt kell alakítanod, flörtölj bátran smink nélkül is. Nagyon sok férfinak bejön a természetesség, így sokan taszítónak is találják a túlzott sminket. Érdemes odafigyelned arra, hogy ne mindig akarj tökéletes lenni, hiszen egy tökéletes nő akár ijesztően tökéletes és elérhetetlen lehet egy férfi számára, így már bele sem vág ebbe a szerelemi játékba. Légy nyitott a körülötted lévő világra, hiszen a csigaházban senki sem fog észrevenni.

Második lépés─Használd a szemeidet!

Nagyon fontos, hogy felvedd a szemkontaktust a kiválasztott személlyel, hiszen így tudod elindítani a játékot. Ha sikerült összetalálkoznia a tekinteteteknek, akkor nézz mélyen a szemébe, majd fordítsd el a tekinteted, később pedig ismételed meg ugyanezt.

Harmadik lépés─Mosoly

Ha úgy látod, hogy szimpatikus vagy, akkor mindenképpen küldj egy biztató mosolyt.  Ezután már csak meg kell várnod, hogy odamenjen hozzád. Azonban ha kezdeményező típus vagy, te is odamehetsz, bár a legtöbb férfi szereti, ha ő irányítja az eseményeket.

Beszélgess

Ha elindult a beszélgetés, akkor az azt jelenti, hogy sikeres vagy. Légy nyitott és humoros, kérdezz tőle bátran a helyzethez kapcsolódó dolgokat, így jobban megismerheted. A vicces és kétértelmű mondatokkal megteremthetitek a flörtre jellemző cinkos hangulatot, akár szócsatát is vívhattok, hogy még izgalmasabbá váljon a helyzet. Fontos, hogy ne csak beszélj, hanem néha hallgass is, hiszen fontos, hogy a másik fél is ki tudjon bontakozni. Mosolyogj és nevess a viccein, ezzel biztosan leveszed a lábáról. A beszélgetés közben is nézz végig a szemébe, hiszen ebből tudja, hogy figyelsz és érdeklődsz az iránt, amit mond.

Közben nyugodtan szólíthatod a keresztnevén, hiszen ez valamiféle bizalmas viszonyra utal. Bókolj bátran, és ha te kapsz bókot, akkor mosolyogj és légy szerény. Ha szeretnéd kideríteni, hogy egyedül van-e, vagy már foglalt, akkor vicces mondatokkal vagy kérdésekkel rögtön sarokba szoríthatod, mint például a Jól járt veled a barátnőd típusú mondatokkal. Hatásos a flört alatt, ha néha birizgálod a hajadat, illetve a pasi ajkaira nézel néha-néha, ha olyan a helyzet, akkor akár meg is érintheted. Ha jól sikerült a flört, jó esélyed van egy randira, ha pedig mégsem jönne össze, akkor sem érdemes elkeseredned, hiszen valószínűleg már ez a pár perc is feldobta a napodat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást