„Nem tudok flörtölni!” – Így tudsz hódítani akkor is, ha nem érzel rá „tehetséget”

„Nem tudok flörtölni!” – Így tudsz hódítani akkor is, ha nem érzel rá „tehetséget”

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / „Nem tudok flörtölni!” – Így tudsz hódítani akkor is, ha nem érzel rá „tehetséget”

Elavult és talán soha nem működő elv, hogy csak a férfi hódíthat. Kifejezetten szeretik, ha egy nő képes kimutatni érzéseit, akár rámenős stílusban. Mert nincs szexibb egy magabiztos nőnél, aki tudja, hogy mit és kit akar. Felejts el minden régimódi, elavult módszert hódítás terén, mert ott szerencsére nincsenek szabályok.

Hódíts, akár egy királynő!

Még azok, akik tudatában sincsenek, valójában ők is hódítanak. Visszajelzéseket adva a másiknak már megtörténik a flört és tudatjuk a másikkal, hogy viszonozzuk szimpátiáját. Ez hol jobban, hol kínosabban sikeredik.

Ennél egy fokkal szexisebb, ha kezedbe veszed a dolgokat és megtanulsz úgy hódítani, mint egy flörtkirálynő. Most lehet azt mondod, ez nagyon távol áll a te stílusodtól és személyiségedtől, de lehet ezt nagyon nőiesen és kifinomultan is művelni. Sőt, igazán így érhetsz célt, nem erős nyomulással.

Egy flörtkirálynő tudja, hogy mikor és hol kell elejteni azokat az apró jeleket, melyek után nem lesz férfi, aki ne őt akarná.

A külső csak egy dolog

A flörtöléshez önbizalom kell, ez nem kérdés. Az önbizalom megszerzésének, viszont nem alapfeltétele a tökéletesség. A flörtkirálynő pozícióhoz dolgoznod kell önmagadon, mert csak így fog működni. Na jó, azért egy kis vodka is besegíthet a kezdeti sikerhez, de semmiképp se kösd össze a tökéletes külsőt (ami egyébként nem létezik) a flörtölés sikerességével. Azonban tény, hogy igazán jól flörtölni csak az tud, aki önmagát is felcsípné egy bárban. Semmi sem vonzóbb, mint látni egy embert, aki jól érzi magát a bőrében, önfeledt, felszabadult és pontosan tisztában van az értékeivel.

1. lépés: Ami a külsőt illeti

Nem csak talpig sminkben, égig érő szempillákkal, tökéletesen belőtt hajjal és szexi ruhában tudsz hódítani. Persze ez mind jól jöhet egy buli során, de inkább arra törekedj, hogy a nap minden percében képes legyél elcsábítani bárkit, akit csak szeretnél.

Ehhez, viszont olyan külsőt kell varázsolnod magadnak, amivel elégedett vagy és, amiben jól érzed magad. Ne tartogasd a ruhákat különleges alkalmakra, vedd fel aznap, amikor kívánod, mert minden nap találkozhatsz valakivel, akinek bemutathatod a benned élő királynőt.

via GIPHY

2. lépés: Csábos nézés

Nem, nem kell órákig, kellemetlenül bámulnod valaki szemébe, egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy a szokásosnál kicsit több időre belemerülhess valaki tekintetébe. Ez a férfiak számára is egy löket, hogy hódításra készen állsz. Látod, a csábítást te kezded, viszont az igazi munka rájuk vár. Egy-két csábos, szexi nézés, viszont kellő bátorságot adhat a pasi számára is. Nem beszélve arról, hogy ki ne élvezné, ha egy magabiztos nő látókörébe kerül.

via GIPHY

3. lépés: Kommunikálj a testeddel is!

Egy esetleges, flörtölős beszélgetés során gondoskodj róla, hogy ne csak szavakkal fejezd ki tetszésedet a másik felé. Ez még kevés egy igazi flörtkirálynőhöz. Mert ő nem csak szavakkal kommunikál, beveti a testét is. De nem úgy, ahogy elsőre gondolod! Apró mozdulatokkal és gesztikulációkkal tudatja a másikkal, hogy izgatott állapotban van, amivel persze még tovább növeli a pasi magabiztosságát. Egy apró harapdálás az alsó ajkadba például egy olyan egyértelmű jele a flörtnek, aminek egy férfi sem képes ellenállni. Merd bevetni a testeddel való kommunikációt és, ami a legfontosabb, légy bátor! Lehet, hogy eleinte nem leszel tökéletesen magabiztos, de amint megkapod a visszajelzéseket, mindez megváltozik majd.

via GIPHY

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!