Férfias trend nőies kivitelben: így viselik az inget a bloggerinák

Férfias trend nőies kivitelben: így viselik az inget a bloggerinák

Címlap / Stílus / Divat / Férfias trend nőies kivitelben: így viselik az inget a bloggerinák

Az idei divat egyik legmeghatározóbb ruhadarabja az ing, márpedig sokan ódzkodnak ettől a férfias hatású ruhadarabtól. Szerencsére számtalan inspirációt zsebelhetünk be a kifutókról és a blogerrináktól egyaránt, így azoknak is megjöhet a kedve az ingviseléshez, akik idáig nem favorizálták.

Egy kis rock, egy kis szín

Nicole kifejezetten a férfias vonalat követte összeállításában, de jól tudjuk, hogy a maszkulin stílus már nagyon régóta tartja magát a divatban.

Mindezt a szett is megerősíti, mert bár kétségtelenül vagányak a ruhák, nem gondolnánk, hogy egy férfi gardróbjából származnak.

Már csak azért sem, mert a szaggatott, fekete farmer mogorvaságát a bloggerina vidám színű, kockás inggel törte meg.


Az örök darab: hogyan viseljük a farmert?


A bokacipő nem kifejezetten nőies, de tökéletesen illik a fekete farmerhez, enyhén hegyesedő orrvonala pedig abszolút passzol az idei trendhez. A lapos sarok biztosítja a kényelmet és a viselhetőséget, miközben a kényelmes ing a lazaságért felelős.

Persze, a nőiesség sem bújt túl mélyre, a kiengedett haj, a szolid nyaklánc, a gyűrű, de a nagyméretű napszemüveg is inkább a csajos oldalt erősíti.

Izgalmas színek, nőies vonalak

Amennyire maszkulin volt az előző szett, annyira nőies Brenna összeállítása, aki gyakorlatilag mindegyik outfitjében ezt az irányvonalat hirdeti.

Enyhén áttetsző, fehér inget választott, aminek a határozottságát a zsebeken található aranyszegecsek erősítik. Ehhez a színhez párosította kiegészítőit, további ruhadarabjait is, az arany megjelenik a cipőn, valamint az ékszereken egyaránt.

Bár a fehérhez kiválóan passzol a khaki zöld, addig a piros meglehetősen erős választás, ám a tavaszi, nyári szezon egyik alaptónusa mégis jól kiemeli a szett különlegességét.

A karcsú vonalak érdekében nem árt Brenna példájához hasonlóan enyhén emelt derekú nadrágot választani, ami még tökéletesebben mutat a félig betűrt ingnek köszönhetően.

A magas sarkú itt sem kötelező, hiszen a hegyes orrú cipők kiválóan nyújtják a lábakat.

Tetőtől talpig farmerben

A manapság megszokottnak tekintett irányvonalakhoz képest kicsit sokkolónak hat Charlotte összeállítása, pedig tökéletesen megmutatja az aktuális divatot, persze enyhén szélsőséges formában.

Mindenesetre, aki szereti a különleges szetteket, az imádni fogja az ismét visszatérő trapézt, a farmer inget és a jóval boka fölé érő, megköthető gladiátor szandált.

Ez a szett nem feltétlenül hétköznapi viselet, de megmutatja, hogy nyugodtan beiktathatjuk a ruhatárunkba nem csupán a hagyományos anyagból készült, hanem az újragondolt farmeringeket is, amik persze nem csak bő szárú és feltűnő nadrággal mutatnak kiválóan.

Sztreccs nadrággal, vidámabb, esetenként halványabb pasztellszínekkel szintén bátran párosíthatjuk őket, így máris nem tűnik annyira drasztikusnak a rendkívül divatos szett.

Elegánsan ceruzaszoknyával

Íme, megérkezett az előbb emlegetett szett, a kiváló példa arra, hogyan viselhetjük a farmeringet 100%-ig nőies kivitelezésben.

Kat a könnyed esésű inget derékszabású ceruzaszoknyával párosította, és a különleges színösszeállítást is megkaptuk, hiszen az alsó egyedi narancssárgában pompázik.

Ennél a szettnél szigorúan kötelező betűrni az inget a szoknyába, hiszen a karcsú derék legjobb barátja ez az aktuálisan közkedvelt öltözködési stílus.

A bokapántos szandál idén ugyancsak slágerdarab, pláne, ha színben szolidan hozzásimul az összeállításhoz.

Úgy tűnik, az állatmintától sem igazán tudunk szabadulni, ami jól látszik a hangsúlyos borítéktáskán.

Az arany sok bloggerina kedvence a szezonban, ennél a szettnél is láthatjuk, hogy az összes bizsun megjelenik.

Újragondolt tunika

Wendy tökéletes példát hozott arra, hogyan lehet egy újra felelevenített darabot, az ingtunikát nőiesen, modern kivitelezésben viselni.

Összeállításában gyakorlatilag talpig fehérbe öltözött, bár nem nehéz észrevenni a feltűnően kék, magas sarkú szandált, a gombokkal harmonizáló, fekete táskát és persze a kék pompomot.

A feszes, fehér farmernadrághoz alkalmanként bátran viselhetünk tunikát, ha pedig könnyedségre vágyunk, az ing egyenesen tökéletes választás.

Persze, nem áll mindenekfelett, hogy hosszú inget kell választanunk a feszes nadrághoz, de aki részben elrejtené bájait, annak ildomos élnie ezzel a lehetőséggel.

A kiegészítőket illetően bloggerinánk sem tudott ellenállni az arany bizsuknak és az idén különösképpen divatos gyöngyöknek.

Minták és stílusok kavalkádja

Utolsó szettként egy igazán üdítő, feltűnő, mintás összeállítást hoztunk. Julietta outfitjében keverednek a színek, a minták, az anyagok és a stílusok, ám mégis tökéletes harmóniában állnak egymással.

A lágy esésű, vékony anyagból készült, mintás nadrághoz színben passzoló, kockás inget választott, amit csak felül gombolt be. Ez elsőre furcsának hathat, de ne feledjük, idén elsöprő szerep jut a hasat láttatni engedő felsőknek.

A bőrkabát magasan emel a szett vagányságán, amit a különleges formájú szemüveg még tovább erősít. A nőiesség megcsillanása az arany-bordó tűsarkú és a különleges kézitáska.

Hibátlan példa a stílusosságra, hogy ezt az erős szettet Julietta nem rontotta el kiegészítőkkel, egy egészen aprócska bizsut sem visel.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást