Így kövesd az ősszel divatos maszkulin stílust

Így kövesd az ősszel divatos maszkulin stílust

Címlap / Stílus / Divat / Így kövesd az ősszel divatos maszkulin stílust

A maszkulin stílus már jó néhány éve folyton felbukkan a kínálatban, szezontól és tervezőtől függően több irányzatot képvisel. Idén sem kell nélkülöznünk a férfias vonásokkal bíró, mégis rendkívül könnyen nőiessé alakítható divatot.

Hódít a khaki

Idén a maszkulin stílust nagyszerűen képviseli a zöld egy hideg, férfias árnyalata, a khaki. Ez a szín mindenkit a katonai ruhákon megjelenő mintára emlékeztet, ezért a maszkulin stílus egyik alapköveként tekinthetünk rá. 
Idén bármilyen formában szert tehetsz erre az árnyalatra, kabátot, nadrágot, blúzt, kardigán is könnyedén vásárolhatsz. 
Viselése során maradhatsz az abszolút férfias vonalon, de a különlegesebb eredmény végett mi most egy nőies párosítást javaslunk. 
A khaki színű blúzhoz válassz egy derékszabású, világos ceruzaszoknyát, hozzá pedig mindenképpen magas sarkút, és aranyszínű kiegészítőket társíts.
Szoknya: H&M, 5 990 Ft 
Nyaklánc: H&M, 3 990 Ft 

Vagány bakancsban

Ugyancsak a férfias, katonai stílusra hajaznak az idén abszolút divatosnak számító bakancsok is, amik az egyik legnagyobb slágernek bizonyulnak az őszi-téli szezonban. 
A bakancsokat igen változatos formában és stílusban viselheted, mi most egy maszkulin szettet mutatunk neked.
A fekete cicanadrághoz társíts egy színben passzoló, fűzős bakancsot, hozzá válassz egy hosszított ujjú, oversize fazonú vékony pulcsit, vagy blúzt. Átmeneti bőrkabáttal tedd fel az i-re a pontot.
Cicanadrág: H&M, 3 990 Ft 
Bakancs: CCC, 9 990 Ft 
Felső: Orsay, 6 900 Ft 
Kabát: H&M, 9 990 Ft 

Sportosan kényelmes

A maszkulin stílus szorosan összekapcsolódik a sportos, kényelmes viselettel, ami idén egy teljesen különálló irányzatot is takar. 
A tervezők sok helyre beleszőtték a pom-pom lányok öltözékét és a tavaly is divatos mezszámokat a ruháikba, így a szezonban megint nem lesz nehéz effajta szettet összeállítani. 
A nőiesebb, mégis különleges szett érdekében a sportos fazonú cipőd mellé válassz egy boyfriend nadrágot és egy feltűnő színű inget, majd ne feledkezz meg a határozott vonalú kardigánról, kiskabátról.

Elő az öltönykabáttal!

A maszkulin stílus egyik alappillére az öltönykabát, illetve a férfias öltönynadrágra hajazó fazon. 
Előbbivel gyakorlatilag bármelyik szettedet kicsit maszkulinná teheted, hiszen a férfias öltözéket még tovább fokozza, a nőiest pedig különlegessé teszi ez az egyszerű ruhadarab.
Klasszikus őszi szettet állíts össze farmernadrág és hosszú ujjú blúz segítségével, amihez kapj fel egy stílusos bokacsizmát. 
Ehhez az öltözékhez bármilyen férfias hatású kabát, kardigán, vagy öltönykabát kitűnően passzol.
Farmer: F&F, 7 500 Ft 
Blúz: H&M, 3 990 Ft 
Öltönykabát: Orsay, 6 000 Ft 
Bokacsizma: CCC, 9 490 Ft 

Válassz visszafogott színeket!

A maszkulin stílus egyik alapkövetelménye, hogy a szettek összeállításakor visszafogott, és természetesen inkább férfias, vagy semleges színeket használunk
Az említett khakin felül nagyszerű választás a szürke, barna, sötétkék, a fekete és a fehér is, ha nem viszed túlzásba a viselését. 
E színek többségét egymással ugyancsak kombinálhatod, de különleges hatást érhetsz el a monokróm összeállításokkal is.
Nadrág: H&M, 8 990 Ft 

Hogyan fejleszd tökélyre?

A klasszikus és nőies alapdarabokat párosíts férfias ruhákkal, hogy megkaphasd a tökéletes maszkulin stílust. 
Az egyberuhát vedd fel egy robosztus csizmával, a szoknyát és a nőies blúzt férfias öltönykabáttal, az ejtett ülepű nadrágot viseld tűsarkúval.
Ne félj mintákat, vagy különleges kiegészítőket használni, hiszen az ellentétet fokozhatod feltűnő bizsukkal, vagy sapkákkal, kalapokkal, miközben visszafogottabbá teheted sálakkal.
Szoknya: H&M, 2 990 Ft 
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást