Ki a Felsőbb Éned? Így tudnál vele kapcsolatba kerülni

Ki a Felsőbb Éned? Így tudnál vele kapcsolatba kerülni

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ki a Felsőbb Éned? Így tudnál vele kapcsolatba kerülni

Egyszerű, mint az 1×1

Ez elsőre talán furcsán hangozhat, de, ha hiszel abban, hogy okkal születtél abba az életbe, amiben vagy, ha folyamatosan keresed a saját válaszaidat, tele vagy kérdésekkel, melyek nem hagynak nyugodni, akkor elhiheted, hogy nem csak egy test vagy, aki azért született, hogy minden hónapban befizesse a csekkeket.

A spiritualitás olyan elképesztő méreteket öltött, hogy egy kicsit már kontrollálhatatlanná vált, sok hamis, önjelölt tanító próbál ráerőltetni emberekre olyat, ami nem a valóságot, vagy igazságot tükrözi. Ezért érdemes egy kisebb belső kommunikációt folytatnod magaddal, mielőtt felkeresel egy segítő szakmában tevékenykedő személyt. Az első beszélgetés után már érkezhet egy sor hasznos megérzés azzal kapcsolatban, hogy mennyire érzeted közelinek a módszert, vagy személyt magadhoz.

lolostock/istockphoto.com

Nyugodtan tedd fel magadnak a kérdést, akár hangosan is: „Jó volt ez nekem?”, „milyen érzéseket váltott ki belőlem XY?” Most nincs más dolgod, csak figyelj! Hogyan érzed magad? Könnyed, esetleg nehéz érzet keletkezett benned? Felsőbb Éned számos módon üzenhet, nem csak konkrét válaszok formájában. Az is elképzelhető, hogy kiráz a hideg, esetleg gombócot érzel a torkodban, vagy gyomrodban.

Ezzel meg is történt az első kommunikációd a Felsőbb Éneddel. Fényekre, megmagyarázhatatlan hangokra és furcsa jelenségekre számítottál? Aki azzal kábít, hogy ez mind része a folyamatnak, valószínűleg csak egy újabb kókler, aki valamilyen természetfeletti képességével kábítja az embereket. Nem azt mondom, hogy nincs olyan szakember, aki őszinte, jó szándékkal fordulna másokhoz, de az semmi hasonlót nem fog ígérni neked.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást