Feledhetetlen romantikus randik forró nyáréjszakákra

Feledhetetlen romantikus randik forró nyáréjszakákra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Feledhetetlen romantikus randik forró nyáréjszakákra

Akár sikerül eljutnotok valamilyen fantasztikus helyre idén, akár nem, nem kell lemondanotok a randevúkról. Otthon, a négy fal között is csinálhattok izgalmas programokat, de némi fantáziával extra romantikus programokon is részt vehettek. Mutatunk ezek közül néhányat!

Pezsgőfürdő és bor

Ez a két hozzávaló külön-külön is megállja a helyét, de együtt nagyon jó választásnak bizonyulnak a romantikus randik híveinek. A profi változat szerint béreltek egy olyan szobát, amihez méretes kád, vagy jakuzzi tartozik, még pedig behűtött itallal. A kevésbé profi, de annál olcsóbb változat szerint otthon fürdőztök, akár felfújható medencében, akár a kádban.

Nem kell, hogy utóbbiak miatt rosszabbul érezzétek magatokat, hiszen az otthoni fürdőzést is alaposan fel lehet turbózni – például szórhatsz virágszirmokat a vízbe, az italt ugyanúgy behűtheted sőt, akár koktélokat is keverhetsz. Ha este pancsoltok odakinn, használhatsz lampionokat, fényfüzéreket, ha pedig a fürdőben romantikáztok, jöhetnek a gyertyák!

Piknik édes kettesben

Felejthetetlen romantikus randik forró nyáréjszakákra

Piknikezni már mindenki volt, ha máshogy nem, egy kirándulás alkalmával, amikor megállt a csapat bekapni pár falatot. Ha ezt a programot extrém romantikusra turbóznád fel, akkor arra kicsit rá kell készülnöd. Készíts kisebb falatkákat, hiszen az a lényeg, hogy kézzel is könnyedén falatozhassatok. Hűtsd be előre a kedvenc italotokat, és persze készíts nassolnivalót is, elvégre az egyik legjobb vágyfokozó az édesség.

Ezután keressetek egy olyan helyszínt, ami számotokra megtestesíti a romantikát! Ez lehet egy kilátó, egy domb, ahonnan csodás a táj, vagy akár a tópart… Mindenkinek más az ideális. A legjobb, ha úgy választotok, hogy közösen tudjátok megnézni a naplementét. Garantált a romantikus ráhangolódás!

Hullócsillag nézés közösen

Aligha van romantikusabb program nyáron, mint feküdni a fűben és bámulni a csodálatos égboltot. A Perseidák mintha csak ezért érkeznének minden évben a nyár közepén… De természetesen nem csak akkor mehettek csillag lesre, ha éppen számítani lehet a meteorrajra. Pár perc után szinte garantáltan látni fogtok hullócsillagokat, de persze ehhez szükség van arra, hogy jól válasszátok meg a helyszínt. Mindenképpen fényszennyezettségtől mentes, sötét, ám biztonságos terep mellett voksoljatok. Termoszban vihettek magatoknak valamilyen frissítőt, esetleg nassolnivalót, és a puha, meleg plédről mindenképpen gondoskodjatok.

Pattanjatok hajóra!

Felejthetetlen romantikus randik forró nyáréjszakákra

Tipikusan romantikus, ráadásul igazán nyári program a hajókázás. Napközben vitorlázhattok, kompozhattok, este pedig szervezett utakra is mehettek. Vannak bulihajók, amik akkor ideálisak számotokra, ha szórakoznátok egy jót, míg, ha extra romantikára vágytok, a vacsorázós körutakat érdemes választanotok.

Utóbbiakat a legtöbb esetben eleve koraestére szervezik annak érdekében, hogy a párok még inkább egymásra hangolódhassanak a naplemente mellett. Akár este, akár fényes nappal szálltok vízre, nem foghattok mellé a lágyan ringatózó hullámokkal, a finom ételekkel, italokkal, és a romantikus élőzenével.

Képek forrása: Ivanko1980/Depositphotos.comArturVerkhovetskiy/Depositphotos.com

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást