Divat / Stílus

Sikkes szettekben a fekete – Trükkök, hogy lehengerlő és ne lehangoló legyél benne

Sikkes szettekben a fekete – Trükkök, hogy lehengerlő és ne lehangoló legyél benne

Legyél szexi!

A fekete titokzatos, különleges és általában nagyon is szexi – dacára annak, hogy nem éppen a legvidámabb színünk. Bár sokan rásütik, hogy általa túlságosan is beleolvadunk a tömegbe, ha jól válogatod meg az alapdarabokat, akkor erről szó sem lehet.

Nagyon szexi lehet a megjelenésed, és garantáltan mindenki felfigyel majd rád, ha például fekete szoknyával, combcsizmával, vagy éppen egy harisnyával koronázod meg az összeállításaidat.

Ezek kicsit közönségesnek hathatnak, de nem kell feltétlenül egy szetten belül viselned őket – ha mégis megteszed, rengeteget finomíthatsz az összhatáson egy oversized szabású pulóverrel, vagy éppen ballonkabáttal.

 

Bolondítsd meg mintákkal!

A feketére tekinthetsz egyfajta alapként is: mivel a maga nemében semleges és egyszerű, remekül passzol a különféle mintákhoz. Ha van egy teljesen fekete felszerelésed, amire alapként tudsz tekinteni, akkor mindig elég csak egy-két trendi kiegészítőt megvenned hozzá, máris naprakész lehet a megjelenésed.

Jó példa erre a manapság kifejezetten népszerű állat- vagy tyúklábminta, esetleg a kockák – mindegyik csodásan passzol a fekete színhez, függetlenül attól, milyen kiegészítőről, vagy milyen árnyalatú ruháról beszélünk. A minták segítségével nagyon könnyen feldobhatod a fekete szettjeidet, és akár monokróm összeállításokban, akár színesebben viseled az alapot, garantáltan nem lesz unalmas az outfited.

 

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást