Divat / Stílus

Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben

Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben

Ez a hozzáállás valószínűleg koromból is adódik, gyerek voltam még, amikor utoljára trendinek számítottak ezek a fazonok – engem viszont akkor még egyáltalán nem érdekelt a divat. A trapéznadrágot már viseltem és szerettem is, de ezek a bőszárú változatok egyelőre nem lelkesítenek túlságosan.

Pedig sok előnyös tulajdonságot köthetünk hozzájuk, hiszen nyújtják a lábakat, könnyedek, lengék és gyakorlatilag minden testalkathoz passzolnak: elrejtenek, ha el kell rejteni, viszont pluszt varázsolnak oda, ahol pluszra van szükség.

Úgy döntöttem, kicsit felzárkózom és megpróbálok inspirációkat gyűjteni, hátha megjön a kedvem és adok egy esélyt ennek a különleges és egyébként idén kihagyhatatlannak tűnő darabnak. Velem tartasz?

Tökéletes elegancia

Az egyenes szárú, bő és fekete nadrág automatikusan eleganciát kölcsönöz a viselőjének, és ezt a hatást könnyen kiegészítheted néhány jól irányzott kiegészítő segítségével. Akárcsak a bőszárú nadrágok, úgy a nőies ingek is népszerűek – tökéletes választásnak bizonyulnak akkor, amikor nem szeretnéd, ha a blúzod teljesen a testedre feszülne. A lezser, lágyesésű ingblúz betűrve biztosítja azt az extrát, amit a bőszárú nadrágok már alapvetően is tálcán kínálnak. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást