Fehér műfenyő, a tavalyi karácsony szenzációja

Fehér műfenyő, a tavalyi karácsony szenzációja

Címlap / Otthon / Dekor / Fehér műfenyő, a tavalyi karácsony szenzációja

Mindannyian mesebeli, havas karácsonyra vágyunk. Sajnos a valóság az, hogy az utóbbi években ritkán havazik karácsonykor. Talán ezért is döntenek egyre többen a fehér műfenyő mellett, ami legalább a nappalijukban áraszt egy kis téli hangulatot. A fehér műfenyő egyre népszerűbb, és évről évre egyre többen keresik őket. (x)

Mindannyian mesebeli, havas karácsonyra vágyunk. Sajnos a valóság az, hogy az utóbbi években ritkán havazik karácsonykor. Talán ezért is döntenek egyre többen a fehér műfenyő mellett, ami legalább a nappalijukban áraszt egy kis téli hangulatot. A fehér műfenyő egyre népszerűbb, és évről évre egyre többen keresik őket. 

Hogyan készül a fehér műfenyő?

A hófehér és fehér karácsonyfa a legmodernebb technológiákkal készül. A gallyakra vagy az egész fára fokozatosan viszik fel a tűzálló műhó rétegeket, amelyeket garantáltan nem tud megkülönböztetni a valódi hótól. A műhó ilyen módon kerül a 3D-s, valamint a hagyományos PVC-fenyőkre is. A legújabb műhófelhordó rendszer garantálja, hogy a műfenyő felületéről a hó nem fog lehullani. Természetesen, a gallyak első széthúzásakor felszabadulnak a hóborítás nem rögzített részei, amelyek így lehullanak.

Enyhén havas vagy teljesen fehér műfenyő

Ha nem szeretne sűrűn hóval borított, teljesen fehér karácsonyfát, választhat egy enyhén hóval borított fát, amelynek csak az ágai végén van a műhóréteg. Az ilyen havas fehér műfenyő jó választás azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy fehér vagy inkább zöld karácsonyfát szeretnének.

Hogyan kell feldíszíteni fehér műfenyő?

Ha úgy véli, hogy a fehér műfenyő nehezen díszíthető, akkor téved. A fehér műfenyő a zöld fenyőkhöz hasonlóan modern és ízléses módon feldíszíthető. Ezt bizonyítják azok a fotók, amelyekkel az ilyen mesésen fehér műfenyő tulajdonosai büszkélkedhetnek. Az ilyen fehér fenyő díszei talán legnépszerűbb színkombinációja a halvány rózsaszín ezüsttel, arannyal vagy fehérrel, de a tiszta arany vagy ezüst díszek ugyanolyan jól mutatnak a fehér karácsonyfa gallyain. Ha Ön a hagyományos karácsonyi színek rajongója, a fehér karácsonyfa díszítésére piros karácsonyi díszeket is használhat ízlésesen arany, fehér vagy zöld színekkel kombinálva.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!