Divat / Stílus

Milyen az alaktípusod? Ilyen farmer áll a legjobban

Milyen az alaktípusod? Ilyen farmer áll a legjobban

Egy farmerre mindenkinek szüksége van, hiszen annyi féle módon tudjuk variálni, hogy akár tényleg minden nap felvehetjük. Egy magas sarkúval és egy inggel párosítva akár egy tárgyalásra is elmehetünk benne, de ha éppen lazább napunk van és csak egy sneakerhez meg egy pólóhoz van kedvünk, úgy is tökéletesen megállja a helyét egy farmeres szett. 

Minden alkatnak megvannak azok a ruhadarabok, amelyek a legjobban állnak, de nem kell aggódni, mindent személyre lehet szabni. Nincs olyan, hogy valami valakinek nem jó, csak meg kell találni a megfelelő mintát, színt és szabást neki. És mivel ráadásul farmert majdnem minden márkánál találunk, érdemes tényleg a leginkább hozzánk passzoló darabot megvenni.

Emeljük ki vagy rejtsük el, a lényeg, hogy a végeredmény fantasztikusan mutasson. Négy alkatra lebontva fogjuk most megmutatni a legelőnyösebb fazonokat, hogy megkönnyítsük nektek a választást.  

Alma

Alma alkatunk van, ha picit erősebbek vagyunk mellben, vállban. Ez a típus főként a hasi tájékon hajlamos a hízásra, előnye viszont, hogy a lábai vékonyak, ide nem igazán jön felesleg.  Ha ilyen alkatunk van, magasabb fazonú nadrágokat keressünk, ez ugyanis meghosszabbítja a lábainkat és segít elrejteni a hasi párnácskákat is. Megnyújtja kicsit az alkatunkat, főleg, ha egyenes szabású is. A nagy zsebekkel vigyázzunk, mert az kiemelheti a hasi tájékot, szóval azokat inkább kerüljük el.

Farmerek alma alakra
1. Zara, 2. H&M, 3. Asos, 4. Answear, 5. Mango (háttér: Anastasia Usenko/istockphoto.com)

Homokóra

A homokóra alkat mind a mell, min a csípő tájékon hasonló idomokkal büszkélkedhet és nem csak ebben van szerencséjük, ugyanis majdnem mindenféle farmer jól fog állni nekik. Érdemes az egyenes szárú nadrágot itt is szem előtt tartani, ha szeretnénk picit nyújtani a lábainkat, egyébként bátran válogathatunk a különböző formák, fazonok között.

Ha szeretnénk kihangsúlyozni a keskeny derekunkat és az alkatunkat, olyan nadrágot válasszunk, ami pont a deréknál ér véget, de a zsebekkel itt is vigyázzunk, ne legyen se túl kicsi, se túl nagy. A látvány úgy tökéletes, ahogy van, nem kell javítani vagy kisebbíteni rajta.

Farmer homokóra alakra
1. AboutYou, 2. Reserved, 3. Bershka (háttér: Anastasia Usenko/istockphoto.com)

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást