Életmód / Ezotéria

A születési hónapod elárulja, hogyan csábítod majd el a nagy Ő-t

A születési hónapod elárulja, hogyan csábítod majd el a nagy Ő-t

Január

Ha ebben a hónapban születtél, biztos, hogy azért szeretnek beléd mások, mert őszintén odafigyelsz rájuk. Persze a barátaid és a családod mindig nagyon fontosak számodra, de ami igazán különleges benned, az az, hogy a számodra ismeretlen emberekkel is ugyanannyira kedves vagy. Mindig érezteted másokkal, hogy nincsenek egyedül, és reményt adsz nekik azzal, hogy pozitív szemlélettel tekintesz a jövőbe. Vidám természeted van, ezért az emberek szeretnek a közeledben lenni.

Február

A februárban született emberek meg lettek áldva természetes szépséggel, és ezt rögtön észre is veszik rajtad a férfiak. Már a külsőd miatt is nagyon oda vannak érted, de ha jobban megismernek, a belső szépségedért is legalább ennyire rajonganak. Azonban sajnos nem ritka a te esetedben, hogy sokan ismeretlenül alábecsülnek téged a megjelenésed miatt, és túl naivnak vagy egoistának titulálnak be; de te mindig mindenkinek bebizonyítod, hogy tévednek.

Március

A férfiak azért imádnak téged annyira, mert bár makacs vagy, mégis teljes elhivatottsággal hiszel az elveidben, és ki is állsz mellettük. Ez a különleges energia vonzza őket hozzád, és rögtön meglátják, hogy te képes vagy harcolni azért, ami fontos számodra. Ezek után nem is kétség számukra, hogy a kapcsolataidat is nagyon komolyan veszed, és a szerelmed boldogságáért mindent meg is teszel.

Április

Kiemelkedő művészi képességeid vannak, mindenben meglátod a szépséget, és emiatt az egyedi látásmód miatt nagyon imádnak téged a pasik. Csodálatos dolgokat tudsz alkotni a kreativitásodnak köszönhetően, amiben nagy szerepet játszik az is, hogy gyönyörű, kedves lelked van. Aki közelebbről megismer téged, hamar rájön, hogy különlegesebb vagy, mint az emberek jelentős része.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást