Szórakozás / Otthon

Ezért volt érdemes nevezni a 30. SPAR Budapest Maratonra

Borús időjárás, szél és hideg az egyik oldalon, közösségi élmény, sportszeretet és számtalan jó program a mérleg másik serpenyőjében, ami minden kellemetlenséget felülír, és olyan ösztönző erővel bír, hogy azok is kedvet kaptak a futáshoz, akik legszívesebben otthon maradtak volna. 

Október 10-11-én, a 30. SPAR Budapest Maraton közel 28 ezren tették próbára magukat hosszabb vagy rövidebb távon. 

Ha nem sikerült eljutnod a rendezvényre, adunk néhány tippet, amik biztosan meggyőznek arról, hogy jövőre érdemes felvenned a nyúlcipőt!

Szuper közösségi élmény

A közös élmények összekovácsolnak, még ismeretlenül is bajtársaid, barátaid lesznek a futótársaid. A szuper programok és a közös érdeklődés pedig a meglévő kapcsolataid elmélyítésére is remek lehetőséget kínálnak. Ha egyedül nem szívesen vágsz neki, tervezd meg már most barátaiddal, hogy jövőre együtt vállaljátok a kihívást! Ezeket a pillanatokat soha nem fogjátok elfelejteni!

Ismerd meg a korlátaidat!

Egy ilyen futóverseny tökéletes lehetőség arra, hogy megismerd saját korlátaidat és legyőzhesd önmagad! Mindehhez nem kell más csak kitartás, elszántság és a versenyt megelőzően sok-sok gyakorlás. Igen, tudjuk, hogy egy fárasztó nap után nagyon nehéz rávenni magad, hogy elmenj edzeni, és egyszerűbb kifogásokat keresni, de hidd el, hogy nemcsak a testednek, illetve állóképességednek teszel jót vele, hanem lelkileg is sokkal jobban fogod érezni magad.

Olvastad már?  Mágneses, keretes, vállfás - Idén készítsd te a naptárat!

Step by step

A versenyen nemcsak a profikra, a kezdőkre is gondoltak, hiszen több kategóriában lehetett nevezni a 600 méteres családi futástól a 30 kilométeres távig. Tehát nincs miért aggódnod, ha még nem érzed magad készen egy ekkora megmérettetésre! A lehetőségek tárháza végtelen.

Eufória

Már egy 20-30 perces futás után is felszabadulnak azok a bizonyos boldogsághormonok, amelyek eufórikus állapotot eredményeznek. Ha jövőre részt vennél egy ilyen megmérettetésen, a futás után biztos, hogy szebbnek fogod látni a világot és sokkal optimistábban állsz majd mindenhez!

Meglepetések

Egy ilyen rendezvény alkalmával számos új terméket, szolgáltatást ismerhetsz meg, amit a helyszínen megkóstolhatsz, kipróbálhatsz. A legtöbben még értékes ajándékokkal is várnak, így ha mégis a kényelmesebbek közé tartozol, célozd meg a standokat és fedezz fel magadnak új ízeket, új színeket!

Még mindig habozol? Nézd meg a kisfilmet, és nem lesz kétséged!