Ezekkel a romantikus kiegészítőkkel hódíthatsz tavasszal

Ezekkel a romantikus kiegészítőkkel hódíthatsz tavasszal

Címlap / Stílus / Divat / Ezekkel a romantikus kiegészítőkkel hódíthatsz tavasszal

Végre közeleg a tavasz, és a nagykabát levétele után a kiegészítők is nagyobb hangsúlyhoz juthatnak. Fűszerezzük meg egy kicsit megjelenésünket színes, vagy akár mintás kendőkkel, nagyobb, dekoratívabb ékszerekkel, kiegészítőkkel.

A virágminták idén tavasszal is hódítani fognak, ezért ilyen mintából is találunk jócskán az üzletek kínálataiból. Egy virágmintás darabbal, vagy csupán a pasztell árnyalataival játszva egy kis romantikát csempészünk az öltözetünkbe. A pasztellszíneket egymással is bátran társíthatjuk, hiszen nagyon jól megférnek egymással.

Gyakori a most divatos köves nyakláncok közül is a virág minta, amely visszafogottabb és élénkebb színkombinációkkal is kapható a bizsuboltokban.

A hangsúlyosabb, élénk, köves nyakékeket, vagy éppen fülbevalókat variáljuk visszafogottabb és kevésbé hangsúlyos ékszerekkel, különben az összhatással könnyen a ,,sok” benyomást kelthetjük velük.

Ha egy nagyobb, dominánsabb fülire esne a választás, akkor érdemes egy összefogott hajat készíteni hozzá, hogy még jobban érvényesülhessen a kiegészítőnk szépsége, és a viselete is praktikusabb lehessen.

A kövekhez hasonlóan egy nagyon romantikus és klasszikusnak számító kiegészítő a gyöngyből ékszült ékszerek. Ez a kiegészítő nem csak nőies, de nagyon diszkrét és elegáns is egyben, fiatalabbak és idősebbek is viselhetik egyaránt, kortól függetlenül bárkin jól mutat.

A nemességének megőrzése érdekében érdemes kerülni a más anyagú, és stílusú ékszerekkel történő társítást. Jobb, ha inkább a gyöngy ismétlődik máshol is

Ahogy melegszik a levegő, úgy a bátrabbaknál a sapkák helyett előkerülhetnek a kalapok is.

A szélesebb karimájú, világosabb színű darabok nagyon nőiesek és szintén nagyon romantikus stílusúak is egyben. A hűvösebb időben egy szép szövetkabáttal, vagy ballonkabáttal, melegebb időben pedig egy hozzá passzoló blézerrel is jól mutatnak.

Méginkább nőies és kellemes benyomást kelthetünk, ha egy hozzá passzoló kiegészítővel feldobjuk az összképet (kendő, napszemüveg, kitűző…).

Táskákból is rengeteg világos és pasztellszínűt találhatunk. Ehhez nem árt, ha cipőből is egy színben ugyanolyat, vagy legalább a táskával harmonizálót választunk. Kedvelt megoldás lehet, ha színesítjük outfitünket egy kisebb méretű kendővel, amelyet a táskánk fülére kötünk (ezt akár masnira is köthetjük).

Ha hosszú, vagy félhosszú a hajunk, akkor bátran választhatunk egy vékony, de akár hangsúlyosabb hajpántot, vagy hajráfot is. Ezek között is népszerű a virágminta, de levélmintásat, esetleg gyöngyöset, vagy masnisat, illetve gyönyörű köves megoldásokat is találhatunk. Válogassunk kedvünkre a szebbnél szebb tavaszi kiegészítők közül! 🙂

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást