7 anyag, amit a legjobb érzés hordani – Imádni fogja a tested!

7 anyag, amit a legjobb érzés hordani – Imádni fogja a tested!

Címlap / Stílus / Divat / 7 anyag, amit a legjobb érzés hordani – Imádni fogja a tested!

A hétköznapok ideális komfortérzetének kialakításában jelentős szerepet játszik az is, hogy mit viselünk magunkon. Az egyes ruhadarabok fazonján és anyagán is nagyon sok múlik. Ha túl szűk, túl bő, esetleg egy varrás pont rossz helyre esik egy egész napos feszengést és kellemetlenséget okozhat. Az anyag sem mindegy, ugyanis ha nagyon műszálas amit viselünk, valószínűséggel intenzívebben is fogunk verejtékezni is benne. Egy fokkal jobb a helyzet, hogy ha lezserebb, bővebb fazon készül ilyen típusú anyagból.

A legjobb közérzetet azonban mégis a természetes anyagok tudják biztosítani számunkra. Egy pamut, viszkóz, len, esetleg természetes selyem anyagból készült ruhadarab viselete nemcsak hogy kényelmesebb, de sokkal inkább bőrbarát és egyben egészségesebb viseletet is jelent számunkra.

Persze lehetséges, hogy pont egy szintetikus anyagból készült ruhadarabba szeretünk bele, ilyenkor érdemes mérlegelnünk, hogy valóban szívesen viselnénk e azt a ruhadarabot. Az egyes termékek pontos anyagösszetételét a ruhák belső címkéjén lehet megtalálni. Itt látható a mosási útmutató is, ami szintén nagyon fontos információkat közöl a ruhadarab tisztítását illetően. Ha ezeket az utasításokat figyelmen kívül hagyjuk, akkor könnyen megeshet, hogy kedvenc darabunk mosás után összemegy, kinyúlik, idő előtt veszít a színéből, illetve ha nem megfelelő hőfokon vasaljuk, elképzelhető, hogy még meg is olvadhat…

Az anyagösszetételeket illetően megkülönböztetünk egymástól természetes, mesterséges, és kevertszálas anyagokat. Vegyük sorra melyek a legkényelmesebb természetes anyagok, hol találkozhatunk velük, és mi az, amire érdemes figyelni a tisztításuk során. Jöjjön tehát egy kis anyagismeret.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/7
Következő»

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!