Ezekben az ételekben több a kalcium, mint a tejtermékekben

Ezekben az ételekben több a kalcium, mint a tejtermékekben

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ezekben az ételekben több a kalcium, mint a tejtermékekben

Bár mindannyian azt tanuljuk, hogy a legjobb kalciumforrásnak a tejtermékek számítanak, manapság már több olyan kutatási eredmény is napvilágra került, amik ennek éppen ellenkezőjét állították. Különösen a nagymértékű, 3-4 deciliternyi tej, vagy ennek megfelelő tejtermék már növelte a csontritkulás, csonttörés esélyét. Szerencsére a kalcium is pótolható növényi formában sőt, rengeteg olyan növény van, amelyik egységnyi adagjában többszörösét tartalmazza a tejtermékekben található kalciumnak.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!