Ezekben az ételekben több a kalcium, mint a tejtermékekben

Ezekben az ételekben több a kalcium, mint a tejtermékekben

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ezekben az ételekben több a kalcium, mint a tejtermékekben

Bár mindannyian azt tanuljuk, hogy a legjobb kalciumforrásnak a tejtermékek számítanak, manapság már több olyan kutatási eredmény is napvilágra került, amik ennek éppen ellenkezőjét állították. Különösen a nagymértékű, 3-4 deciliternyi tej, vagy ennek megfelelő tejtermék már növelte a csontritkulás, csonttörés esélyét. Szerencsére a kalcium is pótolható növényi formában sőt, rengeteg olyan növény van, amelyik egységnyi adagjában többszörösét tartalmazza a tejtermékekben található kalciumnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik!
A cikk a hirdetés alatt folytatódik!

VIDEO A legerősebb csillagjegy párosok, akik tökéletes házastársak lesznek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!