Ezek lesznek az ősz divatszínei – Melyiket érzed magadénak?

Ezek lesznek az ősz divatszínei – Melyiket érzed magadénak?

Címlap / Stílus / Divat / Ezek lesznek az ősz divatszínei – Melyiket érzed magadénak?

Az ősz nem hideget és sötétséget jelent, hanem élénkséget, vibrálást és meleg, barátságos hangulatot – ez az, amit a divattervezők is szeretnének ruháinkon tudni. A magunkon viselt textilek energiái állandóan hatnak ránk. Nézzük, idén milyen árnyalatokkal tölthetjük fel az elemeinket – biztosan te is megtalálod majd a hozzád illőket!

Csilibors vörös, merlot és a bordó többi árnyalata

Nem telhet el ősz bordó színpaletta nélkül, és szerencsére az idei évben sem kell nélkülöznünk ezeket a mély, fantáziadús és egyértelműen feltűnő színeket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A tervezők a legkülönfélébb fantázianevekkel illeték az izgalmas árnyalatokat, úgy mint a biking red, a chili pepper, vagy éppen a fruit dove és a merlot. A jelenleg népszerű trendek szerint egész bátran öltözhetünk tetőtől talpig ezekbe a garantáltan figyelemfelkeltő színekbe sőt, egymással is kombinálhatjuk őket.

Narancsos tónusok

Akárcsak a bordó, úgy a narancs is szerves részét képezi az ősznek és ezáltal a divatnak is. Egyáltalán nem unalmas a mostani trend, kifejezetten élénk színeket üdvözölhetünk a palettán.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Így jutott hely az orange tiger elnevezésű, feltűnő narancssárga árnyalatnak, valamint a dark cheddarnak, aminek ugyan nem annyira élénk, mint korábban említett társa, alighanem így is merész viseletnek számít majd. Csodás átmentet képez a narancsos tónusok és a bordó árnyalatok között a summer fig, azaz a nyári füge, de azoknak sem kell aggódniuk, akik bár maradnának a meleg színek mellett, inkább a szolidabb verziókra esküsznek.

Barackos krém színek

Crème de Pêche névvel illették azt az egészen visszafogott, barackos, halvány rózsaszín árnyalatot, ami berobbanni látszik a divatba, a szépségápolásba, de még a lakberendezésbe is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ez az a szín, ami jóformán mindenkihez passzol, ráadásul kifejezetten könnyű beilleszteni a ruhatárakba, így mondhatjuk, hogy borítékolható a sikere. Hozzá hasonló, azonban kicsit erőteljesebb szín a crabapple, ellenben hasonlóan letisztult a vanilla custard. Mindhárom szín kifejezetten nőies, vidám és garantáltan új életet lehel majd az unalmas, őszi napokba.

Mogyorók, mandulák és földszínek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Néhány éve szürke őrületben égünk, de az őszi divatban úgy tűnik, egy kicsit háttérbe szorul ez az örökké elegáns, de nem túl izgalmas szín. Előtérbe kerülnek viszont a barnás tónusok, amik közül több is felkerült a népszerű színpalettára: a sugar almond, a rocky road, de a hazelnut is megdobogtatta a tervezők színét, és izgalmas összeállításokban vonultatták fel ezeket az árnyalatokat a kifutóra.

Hűvös kékek és zöldek

Ha nem győztek meg az élénk és meleg árnyalatok, vagy nem igazán áll közel a szívedhez egyetlen meleg szín sem, akkor sincs okod az aggodalomra: az idei ősszel is népszerűek lesznek a visszafogott, elegáns színek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Bluestone és evening-blue fantázianevekkel illeték a kifutóra termett, idén népszerű kékes árnyalatokat, míg a guacamole az olíva zöld színeket kedvelőknek kedvez. Felkerült a listára a paloma nevű árnyalat is, ami lehetőséget nyújt arra, hogy a szürke árnyalatok hívői is találjanak kedvükre valót az idei divatszínek között.

Élénk és határozott árnyalatok

Kitűnik a színpalettán néhány nagyon feltűnő és élénk szín, amik valószínűleg sok ruhadarabon megjelennek majd.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ilyen a smaragdzöldre emlékeztető eden és forest biome, a szembeötlően élénk kék, a galaxy, valamint a merész lila két változata: a tyrian purple és a grapeade. Utóbbiak egyáltalán nem lógnak ki az izgalmas bogyós színek közül sem, de az élénk kékek és különösen a zöldek kevésbé megszokottnak számítanak az őszi palettán.

Mindenesetre garantáltan izgalmas szettekben hordhatjuk őket, úgyhogy érdemes egy próbát tenni velük!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást