Ezek lesznek az ősz divatszínei – Melyiket érzed magadénak?

Ezek lesznek az ősz divatszínei – Melyiket érzed magadénak?

Címlap / Stílus / Divat / Ezek lesznek az ősz divatszínei – Melyiket érzed magadénak?

Az ősz nem hideget és sötétséget jelent, hanem élénkséget, vibrálást és meleg, barátságos hangulatot – ez az, amit a divattervezők is szeretnének ruháinkon tudni. A magunkon viselt textilek energiái állandóan hatnak ránk. Nézzük, idén milyen árnyalatokkal tölthetjük fel az elemeinket – biztosan te is megtalálod majd a hozzád illőket!

Csilibors vörös, merlot és a bordó többi árnyalata

Nem telhet el ősz bordó színpaletta nélkül, és szerencsére az idei évben sem kell nélkülöznünk ezeket a mély, fantáziadús és egyértelműen feltűnő színeket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A tervezők a legkülönfélébb fantázianevekkel illeték az izgalmas árnyalatokat, úgy mint a biking red, a chili pepper, vagy éppen a fruit dove és a merlot. A jelenleg népszerű trendek szerint egész bátran öltözhetünk tetőtől talpig ezekbe a garantáltan figyelemfelkeltő színekbe sőt, egymással is kombinálhatjuk őket.

Narancsos tónusok

Akárcsak a bordó, úgy a narancs is szerves részét képezi az ősznek és ezáltal a divatnak is. Egyáltalán nem unalmas a mostani trend, kifejezetten élénk színeket üdvözölhetünk a palettán.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Így jutott hely az orange tiger elnevezésű, feltűnő narancssárga árnyalatnak, valamint a dark cheddarnak, aminek ugyan nem annyira élénk, mint korábban említett társa, alighanem így is merész viseletnek számít majd. Csodás átmentet képez a narancsos tónusok és a bordó árnyalatok között a summer fig, azaz a nyári füge, de azoknak sem kell aggódniuk, akik bár maradnának a meleg színek mellett, inkább a szolidabb verziókra esküsznek.

Barackos krém színek

Crème de Pêche névvel illették azt az egészen visszafogott, barackos, halvány rózsaszín árnyalatot, ami berobbanni látszik a divatba, a szépségápolásba, de még a lakberendezésbe is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ez az a szín, ami jóformán mindenkihez passzol, ráadásul kifejezetten könnyű beilleszteni a ruhatárakba, így mondhatjuk, hogy borítékolható a sikere. Hozzá hasonló, azonban kicsit erőteljesebb szín a crabapple, ellenben hasonlóan letisztult a vanilla custard. Mindhárom szín kifejezetten nőies, vidám és garantáltan új életet lehel majd az unalmas, őszi napokba.

Mogyorók, mandulák és földszínek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Néhány éve szürke őrületben égünk, de az őszi divatban úgy tűnik, egy kicsit háttérbe szorul ez az örökké elegáns, de nem túl izgalmas szín. Előtérbe kerülnek viszont a barnás tónusok, amik közül több is felkerült a népszerű színpalettára: a sugar almond, a rocky road, de a hazelnut is megdobogtatta a tervezők színét, és izgalmas összeállításokban vonultatták fel ezeket az árnyalatokat a kifutóra.

Hűvös kékek és zöldek

Ha nem győztek meg az élénk és meleg árnyalatok, vagy nem igazán áll közel a szívedhez egyetlen meleg szín sem, akkor sincs okod az aggodalomra: az idei ősszel is népszerűek lesznek a visszafogott, elegáns színek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Bluestone és evening-blue fantázianevekkel illeték a kifutóra termett, idén népszerű kékes árnyalatokat, míg a guacamole az olíva zöld színeket kedvelőknek kedvez. Felkerült a listára a paloma nevű árnyalat is, ami lehetőséget nyújt arra, hogy a szürke árnyalatok hívői is találjanak kedvükre valót az idei divatszínek között.

Élénk és határozott árnyalatok

Kitűnik a színpalettán néhány nagyon feltűnő és élénk szín, amik valószínűleg sok ruhadarabon megjelennek majd.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ilyen a smaragdzöldre emlékeztető eden és forest biome, a szembeötlően élénk kék, a galaxy, valamint a merész lila két változata: a tyrian purple és a grapeade. Utóbbiak egyáltalán nem lógnak ki az izgalmas bogyós színek közül sem, de az élénk kékek és különösen a zöldek kevésbé megszokottnak számítanak az őszi palettán.

Mindenesetre garantáltan izgalmas szettekben hordhatjuk őket, úgyhogy érdemes egy próbát tenni velük!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást