Ettől a sráctól te is akarsz majd egy tetoválást!

Ettől a sráctól te is akarsz majd egy tetoválást!

Címlap / Stílus / Test / Ettől a sráctól te is akarsz majd egy tetoválást!

Bár a tetoválás egy életre szól, és sokak szerint éppen ezért nem szabad, hogy egy pillanatnyi divathullám határozza meg, mit varratsz a bőrödre. Pedig a tetoválásokban éppúgy vannak trendek, mint a hajviselésben vagy az öltözködésben! Napjainkban például különösen népszerűek a watercolor, de a geometrikus vagy minimalista stílusú tetoválások is – és persze a tetováló trendeknek megvannak a maguk sztárjai is, például Jon Boy.

A sztárok tetoválója

A tengerentúli sztárok körében igencsak népszerű művésznek számít Joy Boy, akinek munkáit elnézve egyáltalán nem találkozunk hatalmas sikerén. A srác ügyesen lovagolja meg az ornamentikus és a minimalista trendet – ez utóbbi keretében pedig azt is el lehet adni, ha valaki tényleg csak néhány pöttyöt illeszt valaki bőrébe.

Tény, hogy ehhez különösebb rajztehetségre nincs szükség, de a kortárs művészetben is gyakran előfordul, hogy nem maga a rajztudás vagy a technika, hanem a szépérzék, a stílus vagy az üzenet nyűgöz le minket.

Jon Boy persze azért nem csak vonalakat vagy pöttyöket húz vendégeire, a napjainkban szintén népszerű motívumokat – például ananászokat, virágokat, sőt fánkokat! – is profi módon rajzolja meg.
 

A sztárok tették sztárrá

Népszerűségéhez persze nagyban hozzájárult az is, hogy rengeteg sztár tetováltatott nála, amiről a közösségi oldalaknak köszönhetően a fél világ értesült. Nála készítette például tetoválását az a Kendall Jenner, akinek egyik instafotója rekordmennyiségű kedvelést kapott – és persze a varratásról is posztolt a celeb. Ireland Baldwin és Sophia Robb is nála készítették életre szóló testfestéseiket, de a srác Instagram oldalán számos olyan tetoválás is található, amit egyszerű, az utcáról betért vendégeknek készített. A mi kedvencünk például az apró papírrepülő!
 

Egyelőre New Yorkig kell menni, ha nála tetováltatnál

Ha te is a sztárok tetoválójától szeretnél saját tintát, akkor egyelőre New Yorkig kell utaznod érte, Jon Boy ugyanis itt dolgozik, a West 4 Tattoo nevű tetováló és piercing szalonban. Eredetileg Chicagoból származik, és öt évvel ezelőtt költözött a Nagy Almába. A tetoválás alapjait egyébként a nagypapájától tanulta, aki a tengerészetnél szolgált, de iskolai tanulmányait egészen más téren folytatta: papnak készült.

Külön szimpatikus, hogy a hírnév, úgy tűnik, nem vette el Jon eszét, és alázattal viseltetik a szakmája iránt. Bár rengeteg sztár megfordult már nála, és azóta természetesen a népszerűsége is megugrott, azt mondja, még mindig úgy érzi, számára megtiszteltetés, ha valaki hozzá fordul tetoválásért.

„Amikor valaki azt mondja, hogy szeretne tőlem egy tetoválást, mindig arra gondolok: váó, tényleg? Szeretnéd, hogy egy életre nyomot hagyjak a testeden? Sosem veszem félvállról ezt, mindegy, hogy a valaha volt legnagyobb tetkót szeretnéd, vagy a lehető legapróbb pöttyöcskét” – nyilatkozta nemrég.
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást