Esküvői manikűr: finom, de különleges körmök a nagy napra

Esküvői manikűr: finom, de különleges körmök a nagy napra

Címlap / Szerelem / Esküvő / Esküvői manikűr: finom, de különleges körmök a nagy napra

A legtöbb menyasszonynál a smink, a ruha és a haj kapja a legnagyobb figyelmet az esküvőn, pedig egy jól megválasztott, különleges, ugyanakkor visszafogott manikűr is sokat dobhat a megjelenésen és a közeli fotókon. Összegyűjtöttünk néhány olyan körmöt, mely kellően elegáns a nagy napra, mégsem veszi el a figyelmet a ruháról, inkább harmonizál vele, kiegészíti azt. Neked melyik jön be a legjobban?

Egy kis csillogás

Szuper, mégsem feltűnő választás, ha a körmeidet rózsaszínre vagy nude árnyalatúra festeted és a gyűrűsujjadra kérsz egy kis csillámot, akár sellőpor formájában. Természetesen olyan lakkot is kérhetsz, amiben már alapból megtalálhatóak kisebb-nagyobb csillámok. Minél apróbbak a szemcsék, annál kevésbé lesz feltűnő a körmöd. Finom, elegáns, de mégis különleges lesz a végeredmény.

 

Ombre csillámok

Az előbbihez hasonlóan ennek a körömnek is nude az alapszíne, felül viszont kisebb-nagyobb szemű csillámokkal van díszítve. Csodálatosan néz ki, a csillámok színét pedig igazítsd a ruhádhoz, a sminkedhez, vagy az esküvőn használt színekhez.

 

Szíves csillogás

A halvány rózsaszín alapszínre ebben az esetben rózsaszínes csillám került a kisujj körmére, a gyűrűsujjat viszont apró szív díszíti. Nem hivalkodó ez a manikűr sem, az viszont biztos, hogy közeli képeken aranyosan mutat a kis szív.

 

Arany és fehér díszek

Mostanában nagyon divatosak a nude alapszínre tett különböző méretű és formájú díszítések, melyek kicsit kristályosabb kinézetet kölcsönöznek a körmöknek.

Pontosan ezek teszik különlegessé ezt a manikűrt, amit biztos, hogy sokan megnéznek majd a vendégek közül.

 

Baby boomer

Az egyik legnépszerűbb és legtermészetesebb körömdíszítés esküvőre sem utolsó, hiszen nem veszi el a figyelmet a ruháról, de mégsem egy sima francia manikűr. A baby boomer körmök lényege, hogy nincs éles határvonal a fehér és a nude árnyalat között, hanem elmosott, kissé ombrés az összhatás. Ha hosszabb, mandula formájú körmöket kérsz, azzal még divatosabbá teheted a manikűrödet.

 

Króm/színváltós körmök

Ha nem sima fehér manikűrt szeretnél, dobd fel holografikus porral, aminek hatására halvány szivárványos mintájúvá válik, ha rásüt a fény. Ezt már a merészebb menyasszonyoknak ajánljuk.

 

Színes holo

Ha nem fehér körmöket szeretnél, akkor púderszínnel, rózsaszínnel és a nude árnyalatokkal is jól kombinálható a hologramos fedés. És nem is kell, hogy minden körmödre kerüljön belőle, bőven elég, ha a gyűrűsujjadat kiemeled vele.

 

Fémes felirat

Ha valami igazán emlékezeteset szeretnél, akkor mindenképp válassz egy ehhez hasonló körmöt, melyre a love felirat került. A halvány rózsaszín, nude alapon remekül mutat az arany lakk. Akár csillagokkal, szívekkel vagy virágokkal is tovább lehet díszíteni.

 

Kezdőbetűk

Elképesztően nagy divat, hogy a nude alapszínű körömre valamilyen fémes (arany, ezüst, bronz) festékkel felírják a menyasszony és a vőlegény nevének kezdőbetűjét. Szerintem nagyon kedves gesztus!

 

Márványminta

A bátrabbak márványmintás körmöket is választhatnak a nagy napra, mely feldobja a hagyományos rózsaszínes árnyalatokat. Érdemes az alapszínt fehérrel kombinálni és az sem árt, ha kicsit hosszabb körmökre készül el ez a minta, hiszen jobban mutat.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást