Mikor lesz az esküvőd? A születési hónapodból kiderül

Mikor lesz az esküvőd? A születési hónapodból kiderül

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mikor lesz az esküvőd? A születési hónapodból kiderül

Január

Lehangoló lehet, de szerelmi életed sokszor pontosan olyan, mint maga a január: hideg és sivár. Bár legbelül nagyon is érzékeny vagy és igényelnéd, hogy valaki melengesse a szívedet, szörnyen nehezen engeded közel magadhoz az embereket. Éppen emiatt egyáltalán nem jellemző, hogy korán összekötnéd valakivel az életedet – ha mégis megteszed, akkor sem az esküvő az első lépés az életedben.

Gyakori, hogy már javában közös otthonotok, esetleg családotok is van, mire végre úgy döntötök, hogy összeházasodtok.

Február

Kétesélyes a te szerelmi életed, de semmiképpen sem egyhangú. Meglehetősen szeszélyesnek mondható a személyiséged, és vagy nagyon ragaszkodsz valakihez, vagy iszonyúan távolinak érzed magadtól a komoly kapcsolatokat. Egyszerre akarsz családot és boldog házas életet, miközben élvezni akarod a szinglik gondtalan életét. Sokszor rengeteg időnek el kell telnie ahhoz, hogy rájöjj, ez a kettő nem igazán működik együtt. Éppen emiatt vagy csak későn, vagy sosem állapodsz meg.

Ha mégis megteszed, akkor viszont megköveteled magadnak a lehető legnagyobb függetlenséget.

Március

Nagyon érzelmes léleknek mondhatod magadat, amihez párosul egy jó adag ragaszkodás is, ezért nagy esély van arra, hogy korán házasságot köss. Ugyanakkor nem biztos, hogy ez a döntés hosszútávon is jövedelmezik majd, pont az érzelmességed az, ami gyakran ellehetetleníti, hogy problémamentes legyen a kapcsolatod. Persze, ha egy viszonylag határozott férfit fogsz ki magad mellé, aki jól tudja kezelni az érzelmi kitöréseidet, akkor a fiatalon kötött házasságod is eredményes lehet.

Egyébként jellemző lesz, hogy egyik kapcsolatba a másikba kerülsz, de semelyikben sem bírod majd sokáig.

Április

Alapvetően független vagy, legalábbis mindent megteszel azért, hogy ezt elmondhasd magadról. Ám az igyekezeted gyakran inkább a karrieredre, az anyagi önállóságodra vonatkozik, nem pedig a magánéletedre. Kétesélyes, mikor házasodsz meg: vagy nagyon fiatalon, mintegy dacból, hogy megmutasd a rokonoknak, ismerősöknek, hogy máris készen állsz erre a nagy változásra.

A másik lehetőség, hogy jóval későbbre halasztod ezt a lehetőséget, és inkább kivárod, hogy tényleg a nagy Őt találd meg, akivel aztán életed végéig jó párost alkothatsz.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást