Életmód / Ezotéria

Erről árulkodik a megjelenésed a csillagjegyed alapján

Kos

A Kos uralkodóbolygója a Mars, ami férfias jellegre utal, akkor is, ha nő az illető. Közepes, vagy magas testfelépítésű, végtagjai hosszúak és erősek. Szemei mélyen ülnek és tekintetük fürkésző. Szemöldökük bozontos, sötét, ami ha férfiról van szó, gyakran össze is nőhet.

Bika

A Bika nő, vagy férfi alacsony, zömök testfelépítésű. Hízásra és tokasodásra hajlamos, viszont összességében kedves és barátságos kisugárzása van. Általában sötét színek a dominánsak rajta (sötét haj, sötét szem), és nekik vannak azok a tipikus boci szemei, melyekkel melegséget sugároznak.

Ikrek

Az Ikrek igazi sportember benyomását kelti. Magas és szikár, olykor aránytalanul hosszú végtagokkal Maszkulin típus, tehát csípője és melle kevésbé hangsúlyos. Szemei sokszor vágottak és kicsik, tekintetük érdeklődő és fürkésző. Arisztokratikus megjelenés jellemzi őket, főleg a kezüket, melyeken az ujjak hosszúak és nőiesek.

Rák

A Bikához hasonlóan a Rák is hízásra hajlamos, de inkább csak a felső testrészeken. Arca kerek és pufók, szemei gyakran mandulaformájúak és mélyen ülőek. Inkább alacsonyak, mint magasak, karjai erősek és rövidek. Összességében kedves, barátságos megjelenésűek, és a Vénusz hatása miatt az erős testfelépítés ellenére roppant nőiesek.

Olvastad már?  Mennyire bízhatsz a párodban? A csillagjegye elárulja

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3