Ennyiszer törik össze a nők szíve, mielőtt megismerik az Igazit – Egy kutatás szerint

Ennyiszer törik össze a nők szíve, mielőtt megismerik az Igazit – Egy kutatás szerint

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ennyiszer törik össze a nők szíve, mielőtt megismerik az Igazit – Egy kutatás szerint

Mielőtt megismerkedtél életed párjával, hány olyan férfivel találkoztál, akiért őszintén, nagyon oda voltál? És hányan törték össze a szíved? Bár minden ember más, és a történetünk is különböző, kutatók most mégis megvizsgálták, mi a nagy átlag ezeknél a kérdéseknél. Derítsd ki te is, vajon esetedben mennyire stimmel a statisztika!

Csak kevesen mondhatják el magukról, hogy életük első szerelme egyben az utolsó is, akivel összeházasodtak, és már évtizedek óta boldogan élnek együtt. Az emberek többsége ugyanis többször is csalódik, és rengeteg randin vesz részt, amelyek között vannak jók és borzalmasak egyaránt. Kutatók kíváncsiak lettek arra, mégis mi a nagy átlag, és egyúttal szerették volna bebizonyítani minden szinglinek, hogy az igaz szerelemhez vezető út tele van zökkenőkkel.

A felméréseik szerint egy átlagos nő élete során 15 különböző férfit csókol meg, és mielőtt megismerkedik a Nagy Ő-vel, két olyan kapcsolaton lesz túl, amelyek hosszú ideig tartottak, és viszonylag komolyabbak voltak.

Ha viszont a lazábbakat is beleszámoljuk, akkor nagyjából hat kapcsolatuk lesz az Igazi előtt. Sőt, a kutatásból az is kiderült, hogy összességében négy olyan randijuk van életük során, amelyek borzalmasan sikerülnek, sőt, egyszer mindenki átéli azt, hogy valaki felülteti, és nem megy el a találkozóra, vagy az utolsó pillanatban lemondja azt.

Ennyiszer törik össze a nők szíve, mielőtt megismerik az Igazit - Egy kutatás szerint

A megcsalás és a megcsaló fél

A kutatók szerint egy nő élete során kétszer lesz igazán szerelmes, és talán épp emiatt, de kétszer törik össze a szívét nagyon. Sőt, sajnos mindenki megtapasztalja egyszer azt is, milyen borzasztó érzés, ha megcsalják őt – de a felmérés szerint mindenki belekerül egyszer a megcsaló fél szerepébe is (akár egy komolytalanabb kapcsolatban). 

Sőt, egy nő átlagosan négy lazább kalandba keveredik bele, és összességében 7 férfivel fekszik le élete során a Nagy Ő előtt.

A férfiaknál ez az arány némileg magasabb, mert ők 10 nővel fekszenek le az Igazit megelőzően.

Ha te is gyakran érzed úgy, hogy sosem fogod megtalálni az Igazit, akkor megnyugtatunk, ugyanis a kutatásból arra is fény derült, hogy 10-ből 6 ember ugyancsak emiatt izgult egykor, és az volt a meggyőződésük, hogy ők nem lesznek elég szerencsések ehhez. Ami természetesen megváltozott aztán. A megkérdezettek 59%-a pedig azt is elárulta, hogy a Nagy Ő-ig vezető út rendkívül nehéz volt, és 10-ből 8-an a lehető legváratlanabb időpontban ismerkedtek meg ezzel a személlyel; akkor, amikor már legkevésbé sem számítottak egy komoly kapcsolatra. Már csak azért sem, mert ezeknek az embereknek a negyede olyan férfiben találta meg az Igazit, aki korábban nem volté az ideálja, és sosem hitték volna, hogy egyszer majd ez megváltozhat.

A felmérésben egyébként még olyan érdekességekre derült fény, mint hogy a nők 94%-a hisz az igaz szerelemben, míg a férfiaknak 88%-a vallja ugyanezt. Az egymásra talált pároknak pedig közel a fele állítja, hogy a társuk a szöges ellentétük, és mégis nagyon boldogok együtt.

Kép forrása: pexels.com

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!